Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şimd bir fiat aldım boğazdan çıkıp poyrazda balık tutuyoruz normalde fiat 75 tl yemek içmek kahvaltı dahil dediler ben kahvaltısız yemeksiz olsun kendimiz getirirsek dedim eğer 50 kişi olursak 35 tl ye olur diyorlar.
bilgi şöyle:
130 KİŞİLİK TEKNEMİZDE TUR SAYIMIZ 50 KİŞİYLE SINIRLIDIR.
GÜZERGAH : Arnavutköy'den kalkarak boğaz turu eşliğinde BEYKOZ Açıklarında seyir
halinde olacaktır. Hava ve Deniz şartlarına göre Poyrazköy Açıklarına çıkılabilir.
bu ilk araştırmada çıkan rakam ve bence iyide bir rakam önemli olan 50 kişi olabilirmiyiz..
50 kişi olamazsak 30 kişi olursakta heralde 40 yada 45 tl olacaktır.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
LeVrEkCi yazdı:şimd bir fiat aldım boğazdan çıkıp poyrazda balık tutuyoruz normalde fiat 75 tl yemek içmek kahvaltı dahil dediler ben kahvaltısız yemeksiz olsun kendimiz getirirsek dedim eğer 50 kişi olursak 35 tl ye olur diyorlar.
bilgi şöyle:
GÜZERGAH : Arnavutköy'den kalkarak boğaz turu eşliğinde BEYKOZ Açıklarında seyir
halinde olacaktır. Hava ve Deniz şartlarına göre Poyrazköy Açıklarına çıkılabilir.
bu ilk araştırmada çıkan rakam ve bence iyide bir rakam önemli olan 50 kişi olabilirmiyiz..
Nihat..
Bu gezinin süresi ne kadar olacaktır.Yani saat kaçta hareket edilecek ve saat kaçta geri dönülecektir..Bu gibi detaylar,daha sonra taraflar arasında sorun çıkarabileceği için hatırlatmak istedim..
aygroup yazdı:Nihat..
Bu gezinin süresi ne kadar olacaktır.Yani saat kaçta hareket edilecek ve saat kaçta geri dönülecektir..Bu gibi detaylar,daha sonra taraflar arasında sorun çıkarabileceği için hatırlatmak istedim..
sabah 10:00 akşam 18:00 arası dediler ama zamanı uzatabiliriz çok önemli değil dediler sabah erken dersek sıkıntı olmaz sanıyorum.
ahmet abi yokmudur bi tanıdık bulamazmıyız bu işler için?bu kadar kalabalık bir aileyiz bu işi bir türlü çözemedik.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
LeVrEkCi yazdı:sabah 10:00 akşam 18:00 arası dediler ama zamanı uzatabiliriz çok önemli değil dediler sabah erken dersek sıkıntı olmaz sanıyorum.
ahmet abi yokmudur bi tanıdık bulamazmıyız bu işler için?bu kadar kalabalık bir aileyiz bu işi bir türlü çözemedik.
Nihat..
Yarın İstanbula geleceğim..Ben de bir bakarım..Akşama raporlarım..
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
LeVrEkCi yazdı:şimd bir fiat aldım boğazdan çıkıp poyrazda balık tutuyoruz normalde fiat 75 tl yemek içmek kahvaltı dahil dediler ben kahvaltısız yemeksiz olsun kendimiz getirirsek dedim eğer 50 kişi olursak 35 tl ye olur diyorlar.
bilgi şöyle:
Nihat ailelerle düşünülecekse 50 kişi den fazla olur.Her halukarda rakam tutturulur.
Yorumları: 495
Konuları: 42
nihatım denizdeki süreyi uzatabildiğimiz kadar uzatalım
hatta hemen karar verip peşinatlarıda toparlıyalım
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy
Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
instinct yazdı:nihatım denizdeki süreyi uzatabildiğimiz kadar uzatalım
hatta hemen karar verip peşinatlarıda toparlıyalım ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
en güzelide bu 35 er tl toplayalım tekneyi öyle ayarlıyalım zaten kış oldugu için tekne bulmak kolay olurmuş..
süreyide uzatabildiğimiz kadar uzatacağız artık onu tekne sahibiyle konuşuruz.
ailelerlemi katılıyoruz yalnız erkeklermi yada balık tutanlarmı onuda karara bağlasak konuyu açsak daha iyi olur.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ilk önce eşlimi eşsizmi olsun bunu oylayalım .
üç gün açık kalsın konu daha sonrada katılımcı listesi için konu açalım bu bayağı bi süre kalabilir. bu konuda ücretide 40 tl tutarız istenilen sayıdan az olursak fiyata 5 tl daha ekleriz yok istenilen sayıya ulaşırsak ilk rakkamda mutabık kalır geriside server parası olur. derim ben.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
14-10-2010, 17:04
(Son Düzenleme: 14-10-2010, 17:07, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
yalova tatar yazdı:ilk önce eşlimi eşsizmi olsun bunu oylayalım .
üç gün açık kalsın konu daha sonrada katılımcı listesi için konu açalım bu bayağı bi süre kalabilir. bu konuda ücretide 40 tl tutarız istenilen sayıdan az olursak fiyata 5 tl daha ekleriz yok istenilen sayıya ulaşırsak ilk rakkamda mutabık kalır geriside server parası olur. derim ben.
en iyisi isteyen eşiyle gelsin isteyen yalnız yada arkadaşıyla gelsin
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
isteyende yalnız gelsin
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
aslında öylede olur ama rahat hareket edemeyiz gibime geliyo nihat
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET