Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragat`in son avi
Faruk abicim sen olmazan balık göremeyceğiz Gulumse

sırtı, olta, paragat her türlü denemelerin neticelerini sende buluyoruz. iyi ki varsın. AlkisAlkis

daha nice avlara Seerf

Bu arada şu sahtelerin iğnelerini bir değiştirsen diyorum abicim, eline batarsa tatenoz olursun Siyirdim
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamamen buna katılıyorum,
ben herşey elimin altında oldugu zaman bile balıga gidemiyorum sen bu kadar işi maşallah yapıyorsun ve sık sık yapıyorsun sana helal olsun faruk abi AlkisSeerf
yozurinin küçüğünü hiç kullanmadım ama sanırım at çek için daha ideal o küçük olanlar.
9 luk daha oturaklı yüzüyor Gulumse
tesekkur ederim Nihat..
bizim dukkan is saatleri buna musade ediyor...birde liman bize 25km uzaklikta..kisacasi niyetine girdiginde 20 dakikada teknedesin...
yozuri`nin bir 9 luguna bakacagim..
rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim sen olmazan balık göremeyceğiz Gulumse

sırtı, olta, paragat her türlü denemelerin neticelerini sende buluyoruz. iyi ki varsın. AlkisAlkis

daha nice avlara Seerf

Bu arada şu sahtelerin iğnelerini bir değiştirsen diyorum abicim, eline batarsa tatenoz olursun Siyirdim
tesekkurler Salih..
kancalari degistiriyorum..fakat fazla kullanmadiklarimi pek dikkate almiyorum..Siyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abi, eline sağlık, sayende sargosları yalnız fotolarda görüyoruz.Gulumse tadı nasıl acaba?Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Nihat..
bizim dukkan is saatleri buna musade ediyor...birde liman bize 25km uzaklikta..kisacasi niyetine girdiginde 20 dakikada teknedesin...
yozuri`nin bir 9 luguna bakacagim..
rastgele

tesekkurler Salih..
kancalari degistiriyorum..fakat fazla kullanmadiklarimi pek dikkate almiyorum..Siyirdim
sizlerede rastgele
5 yılda bir tetanoz aşısı şart bizlere faruk abi benim zaman geldi 5 sene oldu ilk fırsatta iğne olmam lazım Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:5 yılda bir tetanoz aşısı şart bizlere faruk abi benim zaman geldi 5 sene oldu ilk fırsatta iğne olmam lazım Siyirdim

Nihatcım dediğin gibi 5 senede bir kez olmak lazım Alkis

birde 2 gün kolda ağrı olmaza inan her sene olurumSnifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
naxos 5 yazdı:abi, eline sağlık, sayende sargosları yalnız fotolarda görüyoruz.Gulumse tadı nasıl acaba?Bobo
tesekkurler Hakan..
bosversene bu hafta baligin belini kirmissiniz...
buyuk cipura..buyuk eskina..hadi-hadi..yemezler..Hadiordan
LeVrEkCi yazdı:5 yılda bir tetanoz aşısı şart bizlere faruk abi benim zaman geldi 5 sene oldu ilk fırsatta iğne olmam lazım Siyirdim

saka degil..kesinlikle haklisin
benimde bu konu elime kanca,hafif te olsa.. battiginda hep aklima geliyor..fakat neden ise ihmal ediyoruz..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk kardeş güzel av yapmışsın dahabollarına inşallah.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:faruk kardeş güzel av yapmışsın dahabollarına inşallah.
tesekkurler Selim abi..
sizlerede rastgele
Bul
bereketli olsun abi....
Bul
tepeli35 yazdı:bereketli olsun abi....
tesekkurler Ercan..
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,317 25-07-2013, 01:36
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi