Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşarlı uskumru (norveç uskumrusu)
tabaktaki hali muhteşem görünüyor.. yinede ben kendim tutmadığım balığın yanında peynir işine güvenemiyorum.. afiyet olsun kardeşim.. nasipse turanköyde ellerinden güzel yemekler yiyecez gibi gözüküyorSiyirdimBoboAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:tabaktaki hali muhteşem görünüyor.. yinede ben kendim tutmadığım balığın yanında peynir işine güvenemiyorum.. afiyet olsun kardeşim.. nasipse turanköyde ellerinden güzel yemekler yiyecez gibi gözüküyorSiyirdimBoboAlkis

Peynirin hiç bir suçu yok Hüseyincim.İnan bana.Bizim evde peynirsiz,yoğurtsuz balık yenmez.Şükür hepimiz hayattayız.SiyirdimHatta yoğurlu kaşık salatası özellikle yapılır.
Bul
yycolak yazdı:Ben beyaz etçiyim Ömercim.Bütün gün açım dükkanda anlayacağın.Benim karnım kırmızı etle doymuyor.Hiç böyle bir kültür geliştirmemişim.Serkancımda tam yapmış tarifi.Bütün iştahımızı kabarttı.Ellerine sağlık.
Abi bende yalan yok, kokoreç,böbrek uykulum vs.. bulduğum zaman affetmemSiyirdimbeyaz etle bunları karşılaştırmam ikiside ayrıdır bana göre ,yani biri diğerine üstün değil..(sadece ama sadece kalkan balığı bir numara o ayrıHappy)...off be şimdi canım çekti olsada yesem Siyirdim

araphüso26 yazdı:tabaktaki hali muhteşem görünüyor.. yinede ben kendim tutmadığım balığın yanında peynir işine güvenemiyorum.. afiyet olsun kardeşim.. nasipse turanköyde ellerinden güzel yemekler yiyecez gibi gözüküyorSiyirdimBoboAlkis
Hüseyin abi sen bilmezsen kim bilecek aslında bunların birbirini olağan üstü bir şekilde tamamladığını..Siyirdimçevremdekilerin bazıları balık bayatsa süt ürünleri kullanmak zehirler diye söylüyorlardı..ama bizzat denedim bir süre beklemiş hamsi ızgaranın yanında ayranı.. bana çok güzel geldi ,aklına eserse bir dene derim abi.(bir şey olursa mesuliyet kabul etmem diyeyimde ne olur ne olmaz ,ihale bana kalmasın Siyirdim
Bul

Abi sen yeterki acıktım bana yemek yap de yeter Seerf .
Bu arada tarifte geçen balık biliyorsunki şoklu balıktır buzu çözülürken alırsan tazelik konusunda problem ihtimalin diğer balıklardan daha azdır ama tercih senindir çünki kaşarsızda çok güzel oluyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kaşarlı Kidonya nurideniz34 5 1,813 24-08-2016, 07:50
Son Yorum: bucalıfikret
  kaşarlı levrek buğulama LeVrEkCi 52 11,216 25-01-2012, 17:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  fırında kaşarlı levrek LeVrEkCi 23 10,602 05-12-2010, 14:27
Son Yorum: LeVrEkCi