Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Kısmet ten ötesini tutamassın arkadaşım boş ver kafaya takma kısmeti ni her zaman arayacaksın narlı da da bereketli avcılar dilerim.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 25
Konuları: 2
birbirinden keyifli yorumlarınız için cümleten teşekkürler..
Denize ilk oltamı 5 yaşında Armutlu iskelesinden atmıştım. Balığı yakalar, minicik ellerimizle iğneden çıkartır, sonra yeniden denize salardık... Sağolsun deniz ana bu yaşa kadar elimi bir kez olsun boş çevirmemiştir.. Derken 2009 haziran ayında "lapinavcısı" ile evlendik, lapin neye benzeyen bir balık oluyor acaba diye düşünürken şimdi oltama başka balık takılmaz oldu
Şeytanın elini mi belini mi neresini kıracağız bilmem ama bu gidişe bir son verme zamanı geldi artık. Sevgili eşim lapinavcısı ve yakaladığı boy boy karagözlere ait av raporunu çok yakında ben yayınlayacağım inşallah..
Yorumları: 41
Konuları: 2
apocuğum abinden biraz bilgi aldabalıktutmasını öğren

sana öğretir .
bana zorla yazdırdı koçum

rast gele kardeşim. inşlh güzel balıklar tutarsın bizimle birgün ç.kaleye gelirsen çeşit çeşit balık tutarsın
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
apodullah kardeş bende yayın avcısıyım ama balık olsunda istersen gümüş olsun hep lapin olacak değilya arda kendiliğinden değişecektir yılma yeter
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 160
Konuları: 14
yonca yazdı:apocuğum abinden biraz bilgi aldabalıktutmasını öğren
sana öğretir .
bana zorla yazdırdı koçum
rast gele kardeşim. inşlh güzel balıklar tutarsın bizimle birgün ç.kaleye gelirsen çeşit çeşit balık tutarsın
OOOOOO yunus abiii sende buralardasın demek.... o abim bitanedir. sadece o değil hepsi birtanedir... ALLAH razı olsun hepsinden....
Çanakkale konusunda ben hazırım ama sizin gittiğinizden hiç haberimiz olmuyo... gecende beni mudanyada bırakıp Narlıya gittiniz. o günü hiç bişey tutamadan geri geldim.
Ben hevesimi bahara sakladım. nasipse yaza doğru bi tekne alırız. Balıkbulucu da var. ondan sonra Bozburun, Esenköy, Armutlu, Fıstıklı, Kapaklı, Narlı avlanırız oralarda....
Hepinize rasgele....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Yorumları: 935
Konuları: 55
görüntüler çok güzel...gönlünüzce avlar dilerim, rastgele..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL