Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sahurdan iftara
Orhan Abi yorucu geçen günün bereketi de güzel olmuş AlkisBalıklar harika görünüyorlar.Yalnız hanosları görünce aklıma birşey takıldı ; iskorpitle beraber çorbası olur mu ki ? Hiç bilmediğimden soruyorum Mahcup Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bereketli güzel av olmuş Orhan abi, mercanlar süper... nicelerine inşallah...
Bul
bol şanslar tutuğun balıklara gıpte ile hep bakıyorum hale kalamarlara rastgelsin orhan kardeş
Bul
maşallah babacım demek motor olsa destan yazacaksınWink bu sefer kalamar eksik olmuş ama balıklar süperAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yycolak yazdı:Helal sana Orhan Abicim.
Balıklar harika.
İşte motorize olmanın dayanılmaz hafifliği.
Allah seni en kısa zamanda kendi motoruna kavuştursun İnşallah.
İnşallah Yalçın,teşekkür ederimGulumse

mudanya yazdı:Mercanlar bayağı güzelmiş. Bereketli ve daha bol olmaları dileklerimle
Teşekkür ederim FarukGulumse

balıkcı uğur yazdı:orhan abim eline sağlı güzel bir av çıkarmışsınSeerfAlkis
Teşekkürler UğurGulumse
Bornova - izmir
Bul
kılçık yazdı:Orhan Abi ellerinize sağlık. Balıklar harika, döktürmüşsünüz maşallah. Bereketli olsun. Rastgele.
Teşekkür ederim Vedat hocamGulumse

mariner8 yazdı:Tebrikler Kaptanım Alkis has mercanlara ve erkek mercanlara ( biz burda Balades diyoruz ) satır çekmışsiniz , bravo sana ve arkadaşına , afiyetler Alkis
Dedikya sizin orda sorum taze yem Snifsinf
Seninde bildiğin gibi taze yem sorunu yaşıyoruz Ahmet,teşekkür ederimGulumse

thunderbolt yazdı:Orhan Abi yorucu geçen günün bereketi de güzel olmuş AlkisBalıklar harika görünüyorlar.Yalnız hanosları görünce aklıma birşey takıldı ; iskorpitle beraber çorbası olur mu ki ? Hiç bilmediğimden soruyorum Mahcup Afiyet şeker olsun Seerf
Nedim,genelde kıyıya yakın avlarda kupes ağırlıklı balık yakalıyorum kupesin yanında hanos,karagöz,isparoz vb.balıkları kızartmadan çok çorba olarak değerlendiriyorum hem sağlıklı hem lezzetli oluyor.Teşekkür ederimGulumse
Bornova - izmir
Bul
çok güzel av çıkarmışsınız, mercanlar süper,orhan abi ellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
mercanlar ve diğerleri çok güzel görünüyorlar rasgele
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
jackdavid yazdı:bereketli güzel av olmuş Orhan abi, mercanlar süper... nicelerine inşallah...
Teşekkürler Cavit,sizlerede inşallahAlkis

brösi yazdı:bol şanslar tutuğun balıklara gıpte ile hep bakıyorum hale kalamarlara rastgelsin orhan kardeş
Teşekkür ederim HayatiGulumse

araphüso26 yazdı:maşallah babacım demek motor olsa destan yazacaksınWink bu sefer kalamar eksik olmuş ama balıklar süperAlkis
İnşallah oda olacak,mercana gittiğimde kalamara olta atmıyorum Arap.Teşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
bereketli ve afiyet olsun harika bir av olmuş
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İftara kadar orhanekmekci 45 5,680 13-09-2009, 05:34
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi