Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sahurdan iftara
Hafta başı havanın güzel olacağının haberini alınca arkadaşım 6hp lik motorunu kaptığı gibi ailesinle beraber pazar günün akşamı geldiler.Akşam iftardan sonra muhabbet ağır bastı birde iftar sonrası ağırlığı çökünce sahurdan sonra balığa çıkmayı kararlaştırdık.O gece sahuru hep beraber yaptıktan sonra havanın ağarmasına yakın sabah saat altı buçuğa yakın teknenin yanındayız,hazırlıkları yaptıktan sonra denize çıktık.Geceden kararlaştırdığımız gibi sabah levrek için ben silikon sahteyi arkadaşım rapalasını suya bırakarak kıyıya yakın sırtıya başladık,kıyıyı takip ederek avlanacağız nerde kıyıya yakın çok ağ vardıHadiordansırtıya bu şekilde iki saate yakın devam ettik hanostan başka gelen yokGulumseyemliye döndük birkaç yer değiştirdikten sonra daha önceden mercan yeri olduğunu bildiğim yere geldik burası motorla kıyıya yakın sayılır oltayı denizle buluşturduğumuz gibi mercan oltadaAlkisöğle 13 sıralarında hava iyice ısındı balıkta kesmişdi eve döndük biraz istirahatten sonra akşam üstü 16da teknenin yanında akşam iftarı teknede açtık sonrası yarım saat kadar ava devam sonrası eve dönüş.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle rastgeleGulumse
1)Foto sabahki avın balıkları
2)Foto akşamki avın mercanları
3)Foto akşam avının erkek mercan ağırlıklı balıkları

YEMBig Grinonmuş sülünez,kalamar kolları,sardalya(iyi iş cıkardı)
OLTA:Hırsızlı üçlü klasik takım
KANCA:Mustad 1251C-5
KURŞUN:100gr
MİSİNA:Beden 60lık sıradan,köstek sufix ultra knot 0.355

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhan abi tebrikler süper av olmuş bu merayı sakın bırakma hemde mera yakınmış kırmızılar boy boy afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
günün toplamında kayda değer bir av çıkmış ortaya,bereketli olsun orhan abi rastgele Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi tebrikler süper av olmuş bu merayı sakın bırakma hemde mera yakınmış kırmızılar boy boy afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisAlkis

Teşekkür ederim Fiko,motor alınınca bundan daha iyi iş yapacak avlaklar varAlkis
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:günün toplamında kayda değer bir av çıkmış ortaya,bereketli olsun orhan abi rastgele Alkis

Mercanlar,günün yorgunluğunu unutturdu banaGulumseteşekkür ederim NihatAlkis
Bornova - izmir
Bul
Abi cikmissin baliga ama tam cikmissin masallah...Alkis
su motoru artik al diyorum abi(tabii yinede sen kendi hesabina bakarsin..sen bilirsin),motorla o kadar yakininda boyle guzel mera var..baksana kirmizilara masallah...piril-piril..affiyet olsunGulumse
cok guzel bir balikcilik olmus...doya-doya balikciligin butun saatlerini yasamissiniz..,ondan sen aksam yorgunum diyordunSiyirdimHappy
fakat yorgunluga fazlasi ile deymis...
rastgele
Bul
Orhan bey...

Herzamanki gibi güzel enstantaneler..Güzel bir avcılık..Daha ne olsun..İnşallah en kısa zamanda motor da aldınızmı tamam olacak..

Bereketli olsun..Tebrikler..
Bul
Orhan Abi ilk fotoğraftaki mercanlar harika. O boy mercan da kimbilir ne güzel çekilir yukarı. Hiç öyle mercan almışlığım yok. Biz 3. fotoğraftaki gibi mercan alıyoruz daha çok, onlar bile gelirken çok tartaklıyorlar. Hele o büyükler gene kimbilr nasıldır. Tebrikler.

Yem olarak donmuş sülünez ne kadar verimli ve kalamar kolları? Biz de kış balıkçılığında bu yemleri kullanıyoruz ama sülünezden o kadar verim alamıyoruz. Yani yanımız ha almışık ha almamışık. Kalamar kolları değil de ahapot bacakları denedim ama ne bileyim ona da bakan olmadı. Gerçi bir defa denedim ama, bakalım deneyeceğim bu kış yine.

Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi cikmissin baliga ama tam cikmissin masallah...Alkis
su motoru artik al diyorum abi(tabii yinede sen kendi hesabina bakarsin..sen bilirsin),motorla o kadar yakininda boyle guzel mera var..baksana kirmizilara masallah...piril-piril..affiyet olsunGulumse
cok guzel bir balikcilik olmus...doya-doya balikciligin butun saatlerini yasamissiniz..,ondan sen aksam yorgunum diyordunSiyirdimHappy
fakat yorgunluga fazlasi ile deymis...
rastgele
Motor bayramdan sonra inşallah,mercanlar dünkü yorgunluğa deydiGulumse

aygroup yazdı:Orhan bey...

Herzamanki gibi güzel enstantaneler..Güzel bir avcılık..Daha ne olsun..İnşallah en kısa zamanda motor da aldınızmı tamam olacak..

Bereketli olsun..Tebrikler..
Teşekkür ederim Ahmet bey.
Bornova - izmir
Bul
cranium yazdı:Orhan Abi ilk fotoğraftaki mercanlar harika. O boy mercan da kimbilir ne güzel çekilir yukarı. Hiç öyle mercan almışlığım yok. Biz 3. fotoğraftaki gibi mercan alıyoruz daha çok, onlar bile gelirken çok tartaklıyorlar. Hele o büyükler gene kimbilr nasıldır. Tebrikler.

Yem olarak donmuş sülünez ne kadar verimli ve kalamar kolları? Biz de kış balıkçılığında bu yemleri kullanıyoruz ama sülünezden o kadar verim alamıyoruz. Yani yanımız ha almışık ha almamışık. Kalamar kolları değil de ahapot bacakları denedim ama ne bileyim ona da bakan olmadı. Gerçi bir defa denedim ama, bakalım deneyeceğim bu kış yine.

Afiyet olsun.

Teşekkür ederim SerkanAlkisbu boy mercanları tekneye almanın cok farklı duydusu var benim avlak elli metrelerde o süre herşeye bedelGulumsesülünez her balığa hitap etsede küçüklerden büyüklere kalmıyor kalamarın tutma kolları(iki adet)sülünez kadar değilsede yinede verimli sağlam yem.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İftara kadar orhanekmekci 45 6,050 13-09-2009, 05:34
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi