Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karşılığı bir yılda geldi.....
darbecimesut yazdı:tebrik eder..hasret ve muhabbetle kucaklarım..işte ayın avcısı...

Rica ederim Canım Kardeşim...

Tebriğini gururla kabul eder , muhabbetine tüm kalbimle karşılık veririm de...

Tüm Arkadaşlarım ile beraber asla herhangi bir yarışma içine girmeyeceğimiz yönünde alınmış kararımız var.Bizim konumuzda bir rekabet içinde olmanın Alabalıklara zararlı olacağı kanaatindeyiz.Başka her şeyde olabilir ama bu Alabalık konusu çok özel bir strateji gerektiriyor.Uzun vadeli ve planlı bir çalışma içindeyiz..

Ben siz de dahil tüm Arkadaşlarımın ifadelerinde zaten mükafatımızı ve layık olduğumuz payeyi aldığımızı bizzat görüyorum..

Bize bu yetiyor..Müteşekkiriz...

Saygılarımızla...
Bul
bahriyeli yazdı:teşekkürler ahmet abiAlkisAlkisAlkis

İlgine teşekkürler İsmail...

Sevgiler...
Bul
realdeath yazdı:Amatör balıkçılığın ruhunu anlamamış olanların da örnek alması dilekleri ile ,canı gönülden tebrik ederim abiAlkis

Teşekkürler Ömer Bey..

İyi dileklerinize tüm kalbimla katılıyorum..

Selamlar..
Bul
ahmet abi harika olmuş ne kadar duyarlı bir yazı ne güzel bir resim saygıyla eğiliyorum...Alkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yycolak yazdı:Yaptıklarınız karşısında saygıyla eğiliyorum.76
Sizi Ve Arkadaşlarınızı tebrik ediyorum...Alkis

Teşekkürler Sevgili Yalçın ...

Selamlar...
Bul
bucalı alper yazdı:sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim gerçek doğa aşkı ve avcılık budur diğer insanlara örnek olmasını dilerim.

Teşekkürler Alper...

Sevgiler...
Bul
Ahmet Bey öncelikle sizi ve arkadaşlarınızı kutlarım. Minicik alabalık yavrularını görmek beni çok mutllu etti. Merayı siz ve arkadaşlarınızdan başka bilen olmadığına göre inşallah kararlarınıza hep bağlı kalırsınızda buradaki balık nesli çoğalarak devam eder ve çevreye de yayılır. Sizler gibi çevreye ve canlılara duyarlı tüm amatör balık avcısı dostlarımı canı gönülden kucaklıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Teşekkürler.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
kılçık yazdı:Ahmet Bey öncelikle sizi ve arkadaşlarınızı kutlarım. Minicik alabalık yavrularını görmek beni çok mutllu etti. Merayı siz ve arkadaşlarınızdan başka bilen olmadığına göre inşallah kararlarınıza hep bağlı kalırsınızda buradaki balık nesli çoğalarak devam eder ve çevreye de yayılır. Sizler gibi çevreye ve canlılara duyarlı tüm amatör balık avcısı dostlarımı canı gönülden kucaklıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Teşekkürler.

Vedat Bey...

Kırk yıldır kararımızdan dönmedik.Bundan sonra da dönmeye niyetimiz yok.Özellikle sizin bölgeniz Düzce de çok iyi av yaptığımız yerler mevcut.Üstelik bu sene hiç insan girmemiş yerler bile bulduk.Çok güzel günler geçirdik..Meranızın kıymetini bilin..

Saygı sevgi ,bizden size ve tüm Düzceye...
Bul
duyarlı ve bilinçli tarzınıza tebrik ve teşekkürler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
fish or die yazdı:ahmet abi duyarlı davranışınız için teşekkürler Alkis

İlgine teşekkürler Murat Kardeşim...

Selamlar..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi