Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yasaklıyorum arkadaşlar
bakın geçen sene yasaklamışız bu senede yasaklıyorum midye tava,balık,yemek,tava ,ızgara,kalamar,karedes,bugulama,gibi kelimeler yasaklanmıştır resimleri yasaklanmıştır uymayanlara 29 günlük ban mecbur olmuştur herkese duyurulur
Bul
SerenaY66 yazdı:ya bırakın tarifi marifi .Arife tarif mi gerekir.ben 2dk da yaptım .Hadi levrekcibabayla biz oturduk.2 köşe kaldı.E hadi ilk gelen 2 kişi köşeye oturacak.
ilker bu resmide unutmadım halaa aklımda

[attachment=9298]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ramazan ayı boyunca sabah ezanı ile akşam ezanı boyunca balık ızgara balık tava balık fırında balık yemegi hattaaaaaa çorba,yemek,kaşık,çatal,bu balık ne yenirdi nasıl pişirilirdiiii gibi kelimeleri yasaklıyorum arkadaşlar şimdiden yazan yazsın sonra yazmasın Smile))))))))))))))))))))))))))))))))
uyarmadı demeyin8 ay oldu sigara içmiyorum ben rahatım yemek yazana sigara hatırlatırım kafayı yer ona göre
bu arada sigarasız ne rahat olur ramazan beee sigara içenler düşünsün heheheSmile)))))))pis şey şu sigara yaww içmeyin içmeyin
2006 ve sonrasındaki her ramazan ayında hatırlatma gereği duyduğum konuyu gündeme getirmek için bu yazıyı buldum.
yarın akşamdan itibaren site kuralları değişmiş bu şekilde olmuştur.gelecek balık yemekleri konuları iftar ve sahur arasında gelebilir aksi taktirde ramazan sonuna kadar uzaklaştırmalar uygulanacaktır.
demedi demeyin SiyirdimBoboGulumse
Bul
haklısın Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bakın geçen sene yasaklamışız bu senede yasaklıyorum midye tava,balık,yemek,tava ,ızgara,kalamar,karedes,bugulama,gibi kelimeler yasaklanmıştır resimleri yasaklanmıştır uymayanlara 29 günlük ban mecbur olmuştur herkese duyurulur

nihatım demekki ramazan boyunca yakaladığımız balıkların resmini sitemize gönderemiçeğiz şansa bak bende cuma günü balığa gideçektim neyse resimsiz rapor yazarım ...SiyirdimAlkisAlkis
Bul
Benim çalışma saatleri işemi yarayacak yoksa.
İftarla sahur arasında ben faalim.
Benim için bir af çıkamazmı?...76
Her gün balıktayım ya...Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:nihatım demekki ramazan boyunca yakaladığımız balıkların resmini sitemize gönderemiçeğiz şansa bak bende cuma günü balığa gideçektim neyse resimsiz rapor yazarım ...SiyirdimAlkisAlkis

yycolak yazdı:Benim çalışma saatleri işemi yarayacak yoksa.
İftarla sahur arasında ben faalim.
Benim için bir af çıkamazmı?...76
Her gün balıktayım ya...Siyirdim

iftar sahur arası serbest isterseniz levrek pastası gönderin SiyirdimSmile
Bul
LeVrEkCi yazdı:iftar sahur arası serbest isterseniz levrek pastası gönderin SiyirdimSmile

Teşekkürler Nihatcım.
Ayrıcalıklı olmak ne güzel...Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:bakın geçen sene yasaklamışız bu senede yasaklıyorum midye tava,balık,yemek,tava ,ızgara,kalamar,karedes,bugulama,gibi kelimeler yasaklanmıştır resimleri yasaklanmıştır uymayanlara 29 günlük ban mecbur olmuştur herkese duyurulur
Size katılıyorum.forumda sanki başka konu yok gibi gittim balık yemeklerine oradanda fırında sebzeli palamut tarifini okudum dayanamadım gittim üç adet palamut aldım iftara.hiç olmassa o konu olmasaydı almayacaktım böylelikle benim sofram, balıkçınında kesesi doldu mutlu oldum.ALLAH herkese yemeyi nasip etsin.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovalı77 yazdı:Size katılıyorum.forumda sanki başka konu yok gibi gittim balık yemeklerine oradanda fırında sebzeli palamut tarifini okudum dayanamadım gittim üç adet palamut aldım iftara.hiç olmassa o konu olmasaydı almayacaktım böylelikle benim sofram, balıkçınında kesesi doldu mutlu oldum.ALLAH herkese yemeyi nasip etsin.
yasaklamıştım ama ben bunlarrıııı SiyirdimSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar lütfen sadece paylaşalım GÖKSEN 7 2,635 18-10-2006, 20:27
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi