Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
istermisiniz org,da bunların sürüsüne denk getirelim ne güzel olur değilmi

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=8864
erdekli yücel yazdı:istermisiniz org,da bunların sürüsüne denk getirelim ne güzel olur değilmi

Olmaz olurmu, katılan her kezin en azından bir balık alması gibi sevindirici bir olay olabilirmi?Gulumse
Bul
erdekli yücel yazdı:istermisiniz org,da bunların sürüsüne denk getirelim ne güzel olur değilmi

yüçel zaten bereketli bir gün olur yeterki yem olsun,birde herkesin şamandıra ve ışıldak iğne bol şekilde hazırlıklı olması lazım,o akşam kaçtane balıklara takım verdin hatırlarsan.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Albatros-gr yazdı:gecmis olsun Levent
Saol Faruk abi
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko boğaz da olunurda kokular gelmezmi. Tabiiki, sabahlar olmasın diyeceğiz de işte kısmet diyelim

ercan abi kısmeti geçtik artık ben buralardan kalkıp izmire geliyom sen yarı yol bile yapmıcan Hadiordan küserim valla .mühebbetin yeter senin bea zaten balık bahane müüheebbet şahane olcek diyom ben sanaSeerfRose959595
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

olmazmı yücelim ama sen in baya bi takım hazırlaman lazım olacak Bobo çünkü en başta ben takım getirmicem tek tedarikçim sensin Wink ben müühebbbete gelicem Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yücel eşkina benim en favori avımdır...Takımları şimdiden hazırladım organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum...Bu eşkinaları geçen sene çekmiştik...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
emrah eşkina bol fakat gününe dek geleceksin yem taze olacak bak nasıl balık alıyorsun a.ahmet abi biliyor peş peşe 4 takım verdim ahmet abi peşpeşe 4 balık aldı 3-5 adım yer değiştirdik eşkinalar elimizden kamışları alacaktılarbirde yemimiz çürük boru kurduydu leşti yani
yycolak yazdı:Ah be kardeşcağızım
Ben istemezmiyim bu günden plan yapmak zor bakalım azıcık daha yaklaşsın tarih
Gün doğmadan neler doğar,Allahtan umut kesilmez
yalçın abi bu zamandan plan yapmak hepimiz için çok zor ama zaten şu anda oraya gelmek için mücadele edecek ve çok büyük olasılıkla gelebilecekleri kaydediyoruz yoksa son anda çıkabilecek engellerle gelemeyecekler olacaktır.
Bul
yalova tatar yazdı:ercan abi kısmeti geçtik artık ben buralardan kalkıp izmire geliyom sen yarı yol bile yapmıcan Hadiordan küserim valla .mühebbetin yeter senin bea zaten balık bahane müüheebbet şahane olcek diyom ben sanaSeerfRose959595
Ah be güzel kardeşim böyle bir paylaşım için yol hiç sorun olurmu. Yıllarca anlatacağımız bir çok anı yaşayacağımız o ortama yol neki.Yeterki işlerim izin versin. Emin ol orada olmayı tüm yüreğimle istiyorum. Balığa çıkmasam da olur emin ol belki çıkmam bile. Sen de söylüyorsun bak balık bahane. Sohbet ve paylaşım şahane
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,504 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,644 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,963 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,298 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,609 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,182 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,053 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi