Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiber Tekne alıcam
arkadaşlar kusura bakmayın dünden beri internetimde bir sorun olduğu için giremiyordum.ama sorunum şimdi düzeldi tekrar özür dilerim
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
arkadaşlar tekilfleriniz için çokkk teşekkürlerr hepsini değerlendiricem
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Muhammed...hayirli olsun..
alacagin tekneyi kazasiz-belasiz...bol balikli avlarda kullan
sağol faruk abi,amin
[/SIZE]
Bul
yalova tatar yazdı:işallah uygun bi tekne bulursun muhammed yalovada mı kullancan
erden abi bn istanbul-sarıyerde kullanmayı düşünüyorum. ama Yalova'da da kullanabilirim.ilgin için çok teşekkür ederim
[/SIZE]
Bul
abilerim 9.9 yamaha 2007 model iki zamanlı 4.25 fiber tekne çapası,küreği içinde temiz ve masrafsız tekne buldum 2.750 tl ye son bıraktılar almamı tavsiye eder misiniz?
[/SIZE]
Bul
muhammed öncelikle teknenin ve motorun faturaları,kullanım liman cüzdanı(kayıt belgeleri) var mı?Bunlar çok önemli.Eğer yoksa kesinlikle almanı tavsiye etmem.Fiyat çok hesaplı.Dikkat et.Eğer olursa şimdiden hayırlı olsun.Motoruda baktır.
Bul
harun abi motorun faturaları,kullanım liman cüzdanı(kayıt belgeleri) var.Tavsiyen için çok teşşekür ederim.
[/SIZE]
Bul
cesuryürek77 yazdı:abilerim 9.9 yamaha 2007 model iki zamanlı 4.25 fiber tekne çapası,küreği içinde temiz ve masrafsız tekne buldum 2.750 tl ye son bıraktılar almamı tavsiye eder misiniz?

bu fiyata kaçırma derim, 2007 model motora bu fiyat çok iyi hemen al Smile
Bul
cesuryürek77 yazdı:abilerim 9.9 yamaha 2007 model iki zamanlı 4.25 fiber tekne çapası,küreği içinde temiz ve masrafsız tekne buldum 2.750 tl ye son bıraktılar almamı tavsiye eder misiniz?

muhammad bu fiyata kaçırma derim çok güzel teklif hayırlı olsun ...AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne kayıtları için af istiyoruz LeVrEkCi 12 2,906 27-02-2015, 12:17
Son Yorum: bucalıfikret
  istanbulda tekne organizasyonu için LeVrEkCi 14 3,918 16-05-2008, 15:57
Son Yorum: ALTAYLI
  fıber kayıgıma yavuz 8 1,900 01-11-2007, 10:56
Son Yorum: yavuz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi