Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiber Tekne alıcam
kıyı balıkçılığı yapmak için,sirti yapmak için 4.00 -4.50 arası fiber tekne arıyorum. İlgilenenelerin ve satan arkadaşların resimleri varsa lütfen buraya koysun.Bekliyorum.
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
İnşallah aradığın tekneyi bulursunSeerf
Bornova - izmir
Bul
amin, abim sağol
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
Bul
Muhammet eğer ikinci el bişeyler bakıyorsan bu işi yapan siteler var istersen oralara bir gözat sana şimdiden hayırlı olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
muhammed kumburgazda 3-4 yer var 2.el satan ayrıca bir komşum satıyor sitedede ilanı var ayrıca büyük marketlerdede çok güzel kampanyalar var.
şimdiden hayırlı olsun.
Bul
sağolun arkadaşlar dikkate alıcam
[/SIZE]
Bul
merhaba kardeşim benim tekneyi satabilirim 420 mursan yapımı cuddi marka temiz tekne bilgin olsun görmek istersende yalova balıkcılar lımanında baglı..Gulumse
Bul
sağol atilla yalova ya geldiğimde ilk iş teknene bakmak olucak da teknenin adı ne?
[/SIZE]
Bul
muhammed hayırlısı olsun.
Bul
bucalıfikret yazdı:muhammed hayırlısı olsun.

tekneyi karaya alabilirim görmek istersen bana cepten ulaşabilirsin 0533 650 15 66.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne kayıtları için af istiyoruz LeVrEkCi 12 2,906 27-02-2015, 12:17
Son Yorum: bucalıfikret
  istanbulda tekne organizasyonu için LeVrEkCi 14 3,918 16-05-2008, 15:57
Son Yorum: ALTAYLI
  fıber kayıgıma yavuz 8 1,900 01-11-2007, 10:56
Son Yorum: yavuz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi