Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu senenin ilk ispendeği
Ahmet abi tebrikler, harika balıklar.İlk ispendek de tutulmuş.İnşallah daha irileri nasip olur.MAngala da yakışmışlar hani.Bereketli ve afiyet olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
hadi bakalım ilklerle başladınız devamı gelmesi dileğiyleAlkis Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Ahmet abim tebrikederim güzel balıkçılık yapmışsın maşallah mangalda da çok güzel gözüküyorlar afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
eline sağlık ahmet abi ii av olmuşAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
bereketli olsun,daha irileri de rastgelir inşallah.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ahmet Abi çok güzel avcılık olmuş , tebrikler Alkis Balıklar da harika , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ahmet Abi ben de cevabı merak ediyorum Smile Çocukken sığ yerlerde mermi çekirdeğine şişi geçirip denizgözlüğünüde diğer ele alıp kıyıyı dolaşır dururduk Siyirdim Çok sakin arama yapardık , çünkü kumu ayaklarımızla kaldırınca sülünesler kendini kuma tamamen gömüyorlardı.Zaten kendisini bütün olarak göremiyorsunuz kumdaki deliklerden belli oluyor Wink

Ama derin yerde nasıl çıkartılıyor onu çok merak ettim Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ahmet abi, klasını yine konuşturmuşsun. balıklar harika. mangalda da kayıkta da... ancak faruk abinin dediği gibi 5.si nereden çıktı?????Hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Ahmet abicim afiyet olsun, Alkis

bu arada nacizane bir tavsiyem olacak,
mangal yandıktan 30 dk. sonra balıklara mangala koy,
çok daha yavaş pişiyor ama ilik gibi oluyor Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, her şey dört dörtlük AlkisSeerfAlkis afiyet şeker olsun.

adem77 yazdı:ahmet abi bereketli olsun mangalda çok güzel gözüküyor afiyet olsun

orhanekmekci yazdı:Senenin ilk ispendeki hayırlı olsun,daha büyüklerine inşallah.Sinağritlerde iyiymiş,mangalada iyi yakışmışlar afiyet olsunAlkisSeerf

yycolak yazdı:Her yönden verimli bir av olmuş,tebrikler.
Bir sonrakinde daha kocamanlarını tutarsınız.Sağlıklar.
Teşekkürler arkadaşlar Seerf sizlere de rastgeleyin 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8 bu senenin ilk balıkçılığı mariner8 19 2,209 08-01-2014, 17:35
Son Yorum: mariner8
  Bu senenin ilk Zarganası ve ilk Uskumrusu mariner8 23 3,930 10-07-2009, 00:49
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bu senenin ilk AHTOPOTU mariner8 38 4,691 24-06-2009, 00:13
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi