Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Ahmet abi tebrikler, harika balıklar.İlk ispendek de tutulmuş.İnşallah daha irileri nasip olur.MAngala da yakışmışlar hani.Bereketli ve afiyet olsun
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Ahmet abim tebrikederim güzel balıkçılık yapmışsın maşallah mangalda da çok güzel gözüküyorlar afiyet olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 574
Konuları: 9
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bereketli olsun,daha irileri de rastgelir inşallah..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Ahmet Abi çok güzel avcılık olmuş , tebrikler
Balıklar da harika , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Ahmet Abi ben de cevabı merak ediyorum
Çocukken sığ yerlerde mermi çekirdeğine şişi geçirip denizgözlüğünüde diğer ele alıp kıyıyı dolaşır dururduk
Çok sakin arama yapardık , çünkü kumu ayaklarımızla kaldırınca sülünesler kendini kuma tamamen gömüyorlardı.Zaten kendisini bütün olarak göremiyorsunuz kumdaki deliklerden belli oluyor
Ama derin yerde nasıl çıkartılıyor onu çok merak ettim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
ahmet abi, klasını yine konuşturmuşsun. balıklar harika. mangalda da kayıkta da... ancak faruk abinin dediği gibi 5.si nereden çıktı?????
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Ahmet abicim afiyet olsun,
bu arada nacizane bir tavsiyem olacak,
mangal yandıktan 30 dk. sonra balıklara mangala koy,
çok daha yavaş pişiyor ama ilik gibi oluyor
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 5,167
Konuları: 120