Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu senenin ilk AHTOPOTU
Selam arkadaşlar , en sonunda bu raporu bu gün yazmak kısmet oldu , bu günlerde yoğun iş yüzünden yazamadım Affet
Pazartesi ( 15 Haziran ) öğleden sonra saat 18,00 gibi İmaret limanındaydım , ilk önce sirti yaptım tabi her zamanki olduğu gibi bir tane sahte balıcık 9cm ve bir tane de silikon 12cm saldım , bir saaten fazla dolanmama ragmen ancak bir tane sinağrit palazı yakalayabildim, sahte balıcığa tutulmuştu ,eh kısmetim o kadarmış , başka arkadaşlar o gün beşer altışar tane kadar tutmuşlar
Gün batmazdan evvel merama demirledim , on dakika geçmedi oltanın birine güzel bir ahtopot yakalanmış Ohyandan aşağı yukarı kiloyu geçik ,hemen onun ardından porsiyonluk bir mercan Ohyandan o esnada öbür oltayı kontrol edeyim dedim bir baktım ağır oh dedim bu senenin ikinci ahtopotu da geliyor dedim , fakat ne o Hi iğneye koskocaman bir deniz hıyarı takılmış Snifsinf eh ondan sonra karagözler başladı keyif yerine geldi ,saat 23,30 da limana çıktım
Herkeze daha iyi ve bolları nasip olsun 76
Yemler canlı mamun ve sülünes ( mamun daha verimliydi )
İgneler No 4 ve 5 Çapraz Nikel

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ahmet abi maşallah av bereketli geçmiş seninde keyif yerine gelmiş,afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Ahmet abi, menü dört dörtlük süpersin AlkisAlkis
Afiyet şeker olsun.

Yem konusundada anadığım kadarıyla mamun 1 numaralı yem çünki ege tarafından gelen raporların yüzde doksanında mamun un daha iyi olduğu kanısı var.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Aretlik guzel baliklar almissin...ahtapot superAlkis
afiyet olsun...Seerf
Bul
Ahmet abi başlanğıç pek memnun etmemiş ama arkası güzel gelmiş.TebriklerAlkis
Senenin ilk ahtapotunun arkasının gelmesi dileklerimle.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
eline sağlık ahmetim güzel ve verimli avın olmuş afiyet olsun rast gele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi maşallah av bereketli geçmiş seninde keyif yerine gelmiş,afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Nihat , rastrele 76
[quote=MaVrUşGiL]Ahmet abi, menü dört dörtlük süpersin Alkis
Afiyet şeker olsun.

Yem konusundada anadığım kadarıyla mamun 1 numaralı yem çünki ege tarafından gelen raporların yüzde doksanında mamun un daha iyi olduğu kanısı var.
Teşekkürler Serkan , doğru Eğe bölgesinde mamun daha verimli , rastgele 76
Albatros-gr yazdı:Aretlik guzel baliklar almissin...ahtapot super
afiyet olsun...Seerf
Teşekkürler aretlik , rastgele76
[quote=kasap100]Ahmet abi başlanğıç pek memnun etmemiş ama arkası güzel gelmiş.Tebrikler
Senenin ilk ahtapotunun arkasının gelmesi dileklerimle.
Afiyet olsun, rastgele...Alkis
Teşekkürler meslektaşım ,rastgele76
Bul
bucalıfikret yazdı:eline sağlık ahmetim güzel ve verimli avın olmuş afiyet olsun rast gele...
Teşekkürler Fiko , rastgele 76
Bul
Maşallah,yine çeşit olmuş karagözler yine porsiyonluk.Ahtapotu tekneye almayı başarmışsın ya tebriklerAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,yine çeşit olmuş karagözler yine porsiyonluk.Ahtapotu tekneye almayı başarmışsın ya tebriklerAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Teşekkürler kaptanım Seerf senin bu sıralar kalamarlarlan aran nasıl ? Rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8 bu senenin ilk balıkçılığı mariner8 19 2,209 08-01-2014, 17:35
Son Yorum: mariner8
  Bu senenin ilk Zarganası ve ilk Uskumrusu mariner8 23 3,930 10-07-2009, 00:49
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bu senenin ilk ispendeği mariner8 39 6,005 13-06-2009, 23:49
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi