Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::06.06.09 yalovadan çinekoplar::..
LeVrEkCi yazdı:istoça gideyim en kısa zamanda fatih beyle tanıştık saolsun ilgilendi benimle artık indirimli versin bi kamış,spin kamışla güzel balık tutacağımı düşünüyorum bizim orada bir ilki gerçekleştireceğim gibime geliyor sabah erken gidip motoru susturup at çek deniyeceğim tahminimce çok verimli olacak çokkkk Gulumse

işallah abi balık olan yerde denemek ayrı bizevk tabi Smile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
balıkoltası yazdı:Osman birde gece o bölgeyi dene derim. Hafif ışık düşen bir yerse gece daha verimli yapabilir.

abi en ufak ışık vurmuyor gece ya sinir oluyorum bide ışıklı olan marina içi vardı orasıda yapıyordu kapattılar marinayıda orasuda yattı gece işim zor ama ayın 17 sinde erdeğe gidiyorum orda bayağı deneme yapıcağım levreğe 0,20 il çeke bilrimiyim acaba levrek Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
osman tebrikler tavalık nevaleni almışsın.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
osman balıkların görüntüsü bile iştahımı açmaya yetiyor yakında korkarım nihatı,da kıyı balıkcısı yapacaksınızHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
[quote=LeVrEkCi]bu spin kamışların daha ucuzları yokmu yaww bi baktım shimanolar 130 dan yukarı dogru gidiyor.
yok devamlı kullansam alayımda çok sık kullanacagım bişey değil birde bunlara büyük makine takılmaz heralde makinede almak lazım.[/QUOTE

nihat hava alanından unutulan malları ihaleyle satın alıp kadıköyde tezgah kurup satıyorlar,dün orda okumanın spin kanmış vardı iki parca 3mt lik ve üzerinde ayrıca tek bilyalı makinası ile birlikte 40 milyon dediler hemde kamış ve makina okumanın bir ara almaya niyetlendim,iki parca olunca vaz gectim taşıması zor olur diye,fakat bu kadar pahalı oldugunu bilsem alırdım,bugün baktım satılmış,yazık oldu desene.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
tebriklerAlkis
Bul
tomy77 yazdı:abi en ufak ışık vurmuyor gece ya sinir oluyorum bide ışıklı olan marina içi vardı orasıda yapıyordu kapattılar marinayıda orasuda yattı gece işim zor ama ayın 17 sinde erdeğe gidiyorum orda bayağı deneme yapıcağım levreğe 0,20 il çeke bilrimiyim acaba levrek Smile

Sende 0.08 crysal vardı . o duruyorsa onunla çekersin rahat. tabii önce levreği bulmak lazım Bobo
Bul
osman tebrikler yeğnim Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
balıkoltası yazdı:Sende 0.08 crysal vardı . o duruyorsa onunla çekersin rahat. tabii önce levreği bulmak lazım Bobo

o misine tarihe gömüldü çok atçek yaptım onunla çürüdü her balıktan gelişinmde tatlı suyla yıkamama rahmen onun işi bitti abi her atışımda kopuyor....
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
osman harika balklar valla. nasip olmadı seninle balık tutmak. Merak etme meraları kimseye söylememBig Grin
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan çinekoplar.. tomy77 42 5,599 30-05-2009, 12:51
Son Yorum: tomy77
  Çİnekoplar Maltepede ahmet-besiktepe 21 3,723 20-05-2008, 18:55
Son Yorum: robinson987
  İlk çinekoplar balıkoltası 10 2,583 21-10-2006, 02:54
Son Yorum: than58
  19/10/2006 çinekoplar LeVrEkCi 9 2,410 19-10-2006, 18:27
Son Yorum: GÖKSEN