Yorumları: 1,719
Konuları: 82
LeVrEkCi yazdı:istoça gideyim en kısa zamanda fatih beyle tanıştık saolsun ilgilendi benimle artık indirimli versin bi kamış,spin kamışla güzel balık tutacağımı düşünüyorum bizim orada bir ilki gerçekleştireceğim gibime geliyor sabah erken gidip motoru susturup at çek deniyeceğim tahminimce çok verimli olacak çokkkk ![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
işallah abi balık olan yerde denemek ayrı bizevk tabi
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
balıkoltası yazdı:Osman birde gece o bölgeyi dene derim. Hafif ışık düşen bir yerse gece daha verimli yapabilir.
abi en ufak ışık vurmuyor gece ya sinir oluyorum bide ışıklı olan marina içi vardı orasıda yapıyordu kapattılar marinayıda orasuda yattı gece işim zor ama ayın 17 sinde erdeğe gidiyorum orda bayağı deneme yapıcağım levreğe 0,20 il çeke bilrimiyim acaba levrek
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
osman tebrikler tavalık nevaleni almışsın.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
osman balıkların görüntüsü bile iştahımı açmaya yetiyor yakında korkarım nihatı,da kıyı balıkcısı yapacaksınız
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
[quote=LeVrEkCi]bu spin kamışların daha ucuzları yokmu yaww bi baktım shimanolar 130 dan yukarı dogru gidiyor.
yok devamlı kullansam alayımda çok sık kullanacagım bişey değil birde bunlara büyük makine takılmaz heralde makinede almak lazım.[/QUOTE
nihat hava alanından unutulan malları ihaleyle satın alıp kadıköyde tezgah kurup satıyorlar,dün orda okumanın spin kanmış vardı iki parca 3mt lik ve üzerinde ayrıca tek bilyalı makinası ile birlikte 40 milyon dediler hemde kamış ve makina okumanın bir ara almaya niyetlendim,iki parca olunca vaz gectim taşıması zor olur diye,fakat bu kadar pahalı oldugunu bilsem alırdım,bugün baktım satılmış,yazık oldu desene.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 473
Konuları: 15
tebrikler
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
tomy77 yazdı:abi en ufak ışık vurmuyor gece ya sinir oluyorum bide ışıklı olan marina içi vardı orasıda yapıyordu kapattılar marinayıda orasuda yattı gece işim zor ama ayın 17 sinde erdeğe gidiyorum orda bayağı deneme yapıcağım levreğe 0,20 il çeke bilrimiyim acaba levrek ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Sende 0.08 crysal vardı . o duruyorsa onunla çekersin rahat. tabii önce levreği bulmak lazım
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
osman tebrikler yeğnim
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
balıkoltası yazdı:Sende 0.08 crysal vardı . o duruyorsa onunla çekersin rahat. tabii önce levreği bulmak lazım ![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
o misine tarihe gömüldü çok atçek yaptım onunla çürüdü her balıktan gelişinmde tatlı suyla yıkamama rahmen onun işi bitti abi her atışımda kopuyor....
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 795
Konuları: 8
osman harika balklar valla. nasip olmadı seninle balık tutmak. Merak etme meraları kimseye söylemem
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)