Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
melanur rapalaları
Hakandan istedigim rapalayi,sagolsun almis, daha dukkana kadar getirdi...
birde tekne hazir olursa,havada guzel gozukuyor...eyvelAllah hafta sonu ..(Hakaninda dedigi gibi),mariner8de hazirlaniyor...MELANUR operasyonu varOhyandan
Bul
Hangi model rapala bu Faruk?
Bul
ufuktan26 yazdı:Hangi model rapala bu Faruk?

Su Hakan`in konusunun icinde fotosunu koydugu birinci,baligin bogaz altinda kirmizi olan rapala...STRIKE PRO
Bul
Albatros-gr yazdı:Hakandan istedigim rapalayi,sagolsun almis, daha dukkana kadar getirdi...
birde tekne hazir olursa,havada guzel gozukuyor...eyvelAllah hafta sonu ..(Hakaninda dedigi gibi),mariner8de hazirlaniyor...MELANUR operasyonu varOhyandan

Ekip tamam,inşallah rüzgarda uygun olurda nisan ayının yemeğide melanurlu olurBoborasgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Gulumse Hakan sahte balıcıklarını güle güle kullan , yeniler her zaman daha verimli olurWink eh kısmetse bu pazar sirticilik yaparız 76
Bul
orhanekmekci yazdı:Ekip tamam,inşallah rüzgarda uygun olurda nisan ayının yemeğide melanurlu olurBoborasgeleSeerf
Anladim abi tasin nereye gittiginiSiyirdimmart ayinda soz vermistim..fakat sozu unutmadim,sozum soz...nisan ayinda insallah.78
Bul
İyi avlarda kullanman dileğiyle.Seerf
Yeşili daha çok methettiler sanki.Ama çeşit bulunmalı mutlaka.
Bul
Yavru İstavriti Deneyin Mavili Olanını Dişli Balıklarda Çok Etkili Strike 7,5 cm Mavi RASTGELSİN
Bul
ufuktan26 yazdı:İyi avlarda kullanman dileğiyle.Seerf
Yeşili daha çok methettiler sanki.Ama çeşit bulunmalı mutlaka.
yesilden var bende hocam..buna benzerde var,fakat ayni bunun gibi yoktu
Bul
Haa tamam o zaman İyi yapmışsın.Cephaneyi tamamlıyorsun artık.Gulumse
Raporlar gelir artıkSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalamar Rapalaları... ALTAYLI 16/1/12 ALTAYLI 33 5,558 18-01-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi