Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01.03.09-Boğaz'da İstavrit Raporum
Kamil ILIPINAR yazdı:birol bana gaz veriyorsun yani gel abi beraber olta atalım der gi,bi bir halin var iyi balık almışsın devamının gelmesi dileğiyleAlkis

Buyrun gelin Kamil Bey. Boğazda balık mevcut , avlanırız beraber. Mayısa doğru istavrit dahada bollaşır.
Bul
bereketli olsun valla istavritlerde bir harika.
Bul
Bereketli bir gün geçirmişsiniz vallahi. Ama korumalarınıza fazla güvenmeyin derim benSiyirdim Özel güvenlik gibi çok sadakatlıler ama yinede dikkatli olunuz bence.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
fotokopici yazdı:bereketli olsun valla istavritlerde bir harika.
Teşekkürler Erol Bey. Rastgele.
Krizoberill yazdı:Bereketli bir gün geçirmişsiniz vallahi. Ama korumalarınıza fazla güvenmeyin derim benSiyirdim Özel güvenlik gibi çok sadakatlıler ama yinede dikkatli olunuz bence.

Evet dün test ettik. Yarım taze istavriti verdik tok olduğu için burun kıvırdı. sonra arkadaşımın kovasının başına geldi. bekledik bakalım ne yapacak diye.
çaktırmadan patisini kovanın içine sokacak iken olaya el koymak zorunda kaldıkBobo
Bul
[quote=balikoltasi]Teşekkürler Osman. İstanbulun sularını terketmeyen balık, denizin kurufasulyesi istavritBobo Sende bence mayısa hazırla kendini atçek yap. boş durmaSmile belki bir levreği kandırırsın bellimi olur.QUOTE]

yok be abi geçen gittimde kulaklarım çürüdü soğuktan valla morardım resmen tobimaru attım biraz martıların hücumuna uğradı valla Big Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:[quote=balikoltasi]Teşekkürler Osman. İstanbulun sularını terketmeyen balık, denizin kurufasulyesi istavritBobo Sende bence mayısa hazırla kendini atçek yap. boş durmaSmile belki bir levreği kandırırsın bellimi olur.QUOTE]

yok be abi geçen gittimde kulaklarım çürüdü soğuktan valla morardım resmen tobimaru attım biraz martıların hücumuna uğradı valla Big Grin

8 cm. tobimaru gece çinekopunun vazgeçilmezidir. benimki koptu daha yerine koyamadım yenisini.
sabret mayısa az kaldıSmile
Bul
balikoltasi yazdı:[quote=tomy77]

8 cm. tobimaru gece çinekopunun vazgeçilmezidir. benimki koptu daha yerine koyamadım yenisini.
sabret mayısa az kaldıSmile

evet abi merak ettğim bişey var kaşıkla akşamstü çinekop alıyoruz hava karardığı an balık atlamıyor bu sadece kaşık değil yeşil pins içinde geçerli acaba burda mantarlı yemli takım atsam istavrit fleto iş yapar mı gece ama su max 2,5 metre merak ettğim osaatten sonra balık kayboluyor mu yoksa göremedği için mi atlamıyor kaçık veya pinse (tabi yenileri deniyeceğim gece)
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:[quote=balikoltasi]

evet abi merak ettğim bişey var kaşıkla akşamstü çinekop alıyoruz hava karardığı an balık atlamıyor bu sadece kaşık değil yeşil pins içinde geçerli acaba burda mantarlı yemli takım atsam istavrit fleto iş yapar mı gece ama su max 2,5 metre merak ettğim osaatten sonra balık kayboluyor mu yoksa göremedği için mi atlamıyor kaçık veya pinse (tabi yenileri deniyeceğim gece)

Osman gece rapala atarken gündüzki rapalanın bir boy büyüğünü kullanırız. yani 9 cm.
8 cm tobimaru da gece iş yapar. çünkü pinslere göre daha kalın ve biraz daha büyük olduğudan.
ama avlandığın yerin de tamamen zifiri karanlık olmaması gerekir. mümkünse suya biraz ışığın düştüğü yerden atmaya çalış gece.
ayrıca tobimarudan da önce 9 cm. crystal minnowun sırtı mavi olan modellerini şiddetle tavsiye ederim. crystaller gece çok iyi çalışıyor. 9 cm olacak ama...
sularda gündüz çinekop varsa gecede gelmesi gerekir. mantarlı takım yemlide atabilirsin. 1-1.5 metre uzunlukta yap çinekop takımını.
tüm bunlara rağmen gelmezse demekki gece o sulardan çekiliyordur. mesela istanbuldada mevsiminde gece yapan balık bu aralar gece gelmiyor. hava kararınca kesiyor anında.
Bul
balikoltasi yazdı:[quote=tomy77]

Osman gece rapala atarken gündüzki rapalanın bir boy büyüğünü kullanırız. yani 9 cm.
8 cm tobimaru da gece iş yapar. çünkü pinslere göre daha kalın ve biraz daha büyük olduğudan.
ama avlandığın yerin de tamamen zifiri karanlık olmaması gerekir. mümkünse suya biraz ışığın düştüğü yerden atmaya çalış gece.
ayrıca tobimarudan da önce 9 cm. crystal minnowun sırtı mavi olan modellerini şiddetle tavsiye ederim. crystaller gece çok iyi çalışıyor. 9 cm olacak ama...
sularda gündüz çinekop varsa gecede gelmesi gerekir. mantarlı takım yemlide atabilirsin. 1-1.5 metre uzunlukta yap çinekop takımını.
tüm bunlara rağmen gelmezse demekki gece o sulardan çekiliyordur. mesela istanbuldada mevsiminde gece yapan balık bu aralar gece gelmiyor. hava kararınca kesiyor anında.

deniyecem bütün yöntemleri hem arada ufak ispendek veya levrek gelme şansıda var çünkü attığımız yer kum ve yer yer eriştelik..
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Galata ve boğaz BABUÇ 6 583 16-08-2016, 09:41
Son Yorum: BABUÇ
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,469 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  2 haftalık raporum Cihan Deniz 20 2,969 21-04-2014, 13:35
Son Yorum: Albatros-gr
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,222 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  16/17 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 30 4,082 19-11-2012, 18:27
Son Yorum: oguzcanagca
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 7,144 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  Gecikmeli Mezgit Avı Raporum. HAŞİM77 20 3,994 11-06-2012, 13:18
Son Yorum: rusan
  05/06/2011 kuleli istavrit,sardalya BALIK and OZAN 25 4,155 08-06-2011, 22:11
Son Yorum: ufuktan26
  İstavrit,Sardalya karışık ricky 16 3,213 30-05-2011, 16:37
Son Yorum: araphüso26
  azda olsa İstavrit kzltp 24 4,806 29-01-2011, 20:03