Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
benim hobimde resim çekmek
harika resimnler tebrikler AlkisAlkisAlkis
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Hepsi kartpostal gibi.. Fotoğrafçılığın ayrı bir dinlendirici havası var alıyor elektriğini insanın.. O an sadece fotoğraf çekiyor ve başka hiç birşey düşünmüyorsun.. Ustalığınıda konuşturmuşsun abi Smile
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Güzel resimler Yücel.Tebrikler..
Bul
yycolak yazdı:Sevgili kardeşim
Bendeki makinada Praktica...
PRAKTICA luxmedia 10-xs 10.0 MEGA PIXELS
sENİN KADAR İDDİALI FOTOLAR ÇEKEMEDİM.
Sanırım kullanım eksikliğivar.Raporunu yeni gördüm.Eğer bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.Eşimde bende fotoya çok meraklıyız.Ben daha önce mekanik makinelerle çekim yapıyordum.Asai Pentax1.1,4 makinem var. Bu yeni.
Birbirimizi daha iyi anlayamıyoruz.Ustadan yardım talebimiz var.Tabii mahsuru yoksa.Sağlıklar.

mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayınız pc arızası nedeni ile uzunzamandır aranızda yoktum,sizin tek yapmanız gereken makinanızın özelliklerini sadece ezberlemenizdir.benim kullanmış olduğum makinalar fuji pentax dijital,nikon f80 amatör ve profesyenel,nikon d100 dijital,nikon d200 dijital,canon serisi ve şu amatör dijital pratika marka kullanıyorum ben sadece makinamı iyi tanımayı ve resim cekeceğim zaman dilimini seçmeyi tercih ediyorum yakın çekimlerde 0-70 cm makro diğer zamanlarda çekim esnasında tripotum olmadığından kullanmıyorum size tavsiyem makinanızı iyi tanıyın ve özelliklerini iyi kullanı size iyi çekimler paylaşımlarınızı bekliyoruz
Resİmler harİka.tam bİr Şaheser
Bul
benim de hobim resim çekmek
Bul
erdekli yücel yazdı:mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayınız pc arızası nedeni ile uzunzamandır aranızda yoktum,sizin tek yapmanız gereken makinanızın özelliklerini sadece ezberlemenizdir.benim kullanmış olduğum makinalar fuji pentax dijital,nikon f80 amatör ve profesyenel,nikon d100 dijital,nikon d200 dijital,canon serisi ve şu amatör dijital pratika marka kullanıyorum ben sadece makinamı iyi tanımayı ve resim cekeceğim zaman dilimini seçmeyi tercih ediyorum yakın çekimlerde 0-70 cm makro diğer zamanlarda çekim esnasında tripotum olmadığından kullanmıyorum size tavsiyem makinanızı iyi tanıyın ve özelliklerini iyi kullanı size iyi çekimler paylaşımlarınızı bekliyoruz
Çok teşekkür ederim Yücelcim.
Uyarılarını unutmayacağım.
Evet makinaya bayağı yabancıyım.Ama gün geçtikce daha iyi fotolar alacağımdan eminim.Tekrar teşekkürler.Sağlıklar.
Bul
fotoğraf çekmek çok zevkli bir iş.ama ekipman sağlam olmalı.benimde balık tutmaktan sonra en sevdiğim hobimdir.fotokritiğe bende üyeyim.güzel fotoğraflarım orda bulunmakta.bu işle ilgilenen arkadaşlarada tavsiyem bu tür sitelere üye olmalarıdır.bilgi alışverişi göz çıkarmaz sanırım.
bende de canon powershot S5 IS bir makina var.amatörde olsa takılıyoruz işte.
yücelin dediği gibi makinanızın özelliklerini bilin ve kullanırken ne kadar rahat fotoğraflar çekebildiğinizi yada çekebileceğinizi keşfedin.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
bendende bir iki kare

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Benim Köyüm - İbrahim Sevindik Asil Şair 9 1,267 31-03-2016, 09:08
Son Yorum: murki
  Benim de hobim... size sürpriz olsun konuya bakın... alperburdur 75 9,135 16-04-2009, 19:57
Son Yorum: alperburdur
  buda benim canavarım KANYON 24 4,652 31-07-2008, 17:55
Son Yorum: orfoz17
  Benim Kedim SinekOltasi 43 5,921 04-03-2008, 23:42
Son Yorum: ottoman fishing team
  benim hobimde bu okay 16 3,693 16-02-2008, 17:39
Son Yorum: ALTAYLI
  İşte buda benim hobim. Geveze_22 26 5,378 16-12-2007, 15:06
Son Yorum: Ege
  [split] İşte buda benim hobim. okay 14 3,662 10-11-2007, 21:20
Son Yorum: darbecimesut
  buda benim hobim akay 8 2,529 11-09-2007, 00:43