Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sİzde benİm gİbİ daĞinikmisiniz?
Ozan ne yalan söyleyeyim bende aynıyım valla, balığa gideceğim zaman onu ordan bunu burdan zor buluyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yok yok bu goruntuler senden olamaz yaw ınanılır gıbı degıl sen tertipli birisin kardesım hıc yakısmadı bu goruntuler neysekı toplamıssın aman one yaw.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ozan nasıl becerdin bu kadar dagınıklıgı balık tutarkaen bu kadar dagınık degilsin halbuki işin şakası herkeste ufakta olsa bir dagınıklık oluyordur herhalde.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
ozan kardeşim valla kedi yavrulasa yavrularını zor bulur ne deyim...
ahmet beşiktepe
maltepe/istanbul
Bul
abi superAlkis
Bul
arkadasim resimleri koydugun icin tesekür ederim. Beni büyük dertden kurtardin. Saniyordum ben cok daginigim. Hanimdan devamli firca yigordum. Beraber senin resimlerine bakdik. Umarim bundan sonra bana karismaz. Alkis Saygilarimla Yahya
Bul
ozan dolabın resmini bir çeksem benden beteri varmış dersin Bobo sen benden iyisin Nayirolamaz
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ozan dolabın resmini bir çeksem benden beteri varmış dersin Bobo sen benden iyisin Nayirolamaz
al çektim bile nasılım ama dağınık bir durum söz konusu ama bende temizliğe başlayacağım birazdan Bobo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Hiç farkım yok ozan bende aynıyım.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
DEDESI-61 yazdı:arkadasim resimleri koydugun icin tesekür ederim. Beni büyük dertden kurtardin. Saniyordum ben cok daginigim. Hanimdan devamli firca yigordum. Beraber senin resimlerine bakdik. Umarim bundan sonra bana karismaz. Alkis Saygilarimla Yahya
Yahya ailemize hosgeldin..iyi paylasimlarSeerf
o bahsettigin sorun her evde var,hic merak etme....Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi