Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sİzde benİm gİbİ daĞinikmisiniz?
bugün aylardır toplayamadığım takımlarımı toplama düzenleme kararı aldım..sabah başladım akşama kadar sürdü..valla çok üşeniyorum gelir gelmez herşeyi yerli yerine koymak çok zor geliyor..arada böyle topluyorum.sizde böylemisiniz yoksa düzenli tertipli bir balıkçımısınız?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
ozan bende balıktan döndükten sonra gelişi güzel takımları atıyoruz o köşede bir takım bu köşede bir takım var dediğingibi takımlar birarada değil bende yaza doğru takımları elden geçirecem eline sağlık güzel tertiplemişinAlkis
Bul
Senin ayrıntıların çok fazlaymış OzanSiyirdimKüçükbahceye gittiğimde az olan olta ve tekne malzemelerini arabama koyar,İzmire dönüşde arabadan alır depoya kaldırırım.GulumseSeerf
Bornova - izmir
Bul
Sevgili Ozan...

Samimi cevap vermek gerekirse ,vallahi ben dağıtmak istesem bile o kadar dağıtamam..SiyirdimBu sendeki kabiliyetin mutlaka incelenmesi lazım.

Sana darmadağın günler dilerim...Happy
Bul
yine iyi abi ben öle bi palanı hep erteliyorum valla dedemde sattı sandalı bütün oltaları bende korkuyorum açmaya sandığı düzenlemesi aklıma geldikce..Big GrinBig Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Ozan ben de Ahmet bey gibi düşünüyorum,gerçekten o dağınıklık zamanla kendiliğinden mi oluştu yoksa malzemeleri tıkıştırdığın çuvalı ortaya mı boca ettin;yine de öylesine dağıtabilmek için özel uğraş gerekir, fotolar gözlerimi yordu doğrusu..Siyirdim
Son görüntüler için de tebrik ederim,göz dinlendirici..Gulumse
Bul
Ozan resimler çok güzel bir önce sonra çalışması olmuş bu tip çalışmalarda en önemli şey bu son durumu devam ettirebilmektir ben balıktan geldiğim zaman o gün yapamıyorsam ertesi günü mutlaka malzemelerimi tatlı su ile yıkar tamirleri yapar olta takımlarımı elden geçirir eksikleri tamamlarım ama biraz boşladınmı yine eski haline döner bereketli avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
haaa haaa bu balıkçılıkla uğraşan herkesin ortak derdi galiba bende aynıyım
Dalış Eğitmeni
Bul
aşağı yukarı benim malzemeler de böyleydi , ama şimdi düzenli olarak duruyorlar
Bul
Ozan abı bende dagınık sayılırım ama bu kadar degıl Gulumse acıkcası balıktan geldıkten sonra o yorgunlukla herseyı yerlerıne koymak cok zor gelıyor o yuzden bende dagınık sayılırım ama bu kadar degıl Big Grin
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi