Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kore kurdu
orhanekmekci yazdı:Uzunum parasını görmedin herhalSiyirdimkazanayım derken batmayasınHappy

Abi ticaretin 10 da 9 u risktir biliyosun ya herro ya merroSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
naxos 5 yazdı:canın sağ olsun abi, adresini yaz hemen göndereyim.Gulumse

Hakan çok teşekkürler saolasın bizimkisi latife olsun, göndereceğini biliyorum yinede çok teşekkürler..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hocam o nasıl kurttur yaw burada olsa her balığa giderken boru kurdunun yanında bir pakette bundan alırdım gerçekten sağlam girer kancaya paylaşım için teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
evet orhan abi aynen ta kendisi Smileşekil itibari ile birbirlerine benziyorlar,yanlız birisi zararlı birisi zararsız Smilehehehe,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
naxos 5 yazdı:sedat, ben de pek fazla kurt taraftarı değilim. kayıkla çıkınca favori yemim mamun. kurt ancak kıyıdan kamışla gidince kullanıyorum.
yengeçle hiç avlanmadım. merak ediyorum; bilgi verirsen sevinirim.
Hakan sanırım Sedatın oltaya taktığı kurtlarına yengeç musallat oluyor.Yengeçi çupra avında kullanıyoruz genelde baş parmağın tırnağı büyüklükte olanları tercih ediyorum yengece cupradan başka balık pek gelmiyor sizin oralarda cupra bulunuyorsa denemeni tavsiye ederim.Ayrıca levrek avındada kullanılıyor.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
naxos 5 yazdı:sedat, ben de pek fazla kurt taraftarı değilim. kayıkla çıkınca favori yemim mamun. kurt ancak kıyıdan kamışla gidince kullanıyorum.
yengeçle hiç avlanmadım. merak ediyorum; bilgi verirsen sevinirim.

Hakan abi yanlis anlasildi galba kurta musallat oluyolar demek istemistim sitede gorunce bende kullandim kurt olayini yalniz benim avlandigim merada cok fazla yengec var ilk kulanisimda durmadan yengec cektim bidaha kulaniyim dedim inanirmisin saydim 30 tane kadar yengec cektim bende ilallah ettim oyuzden sardalya ve yengec kulaniyorum bu aylarda ne hikmetse yengec sardalya fletosuna gelmiyo

abi yengecin kabuk degistirdigi zaman ust kabuk catlar ve yumusak hal alir ve ayagini kirdigin zaman iligi uzar ozaman yengeci kullanirim kis aylarinin en kral yemidirler burda levrek,dilbaligi ve mezgitde cok iyi sonuc veriyo.

aslinda guzel bir video cekimi yapsam iyi olur cunku turkiyede fazla kisi kullanmiyo yengeci

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

1980 Sirinyer Izmir
Bul
phnx yazdı:Hakan abi yanlis anlasildi galba kurta musallat oluyolar demek istemistim sitede gorunce bende kullandim kurt olayini yalniz benim avlandigim merada cok fazla yengec var ilk kulanisimda durmadan yengec cektim bidaha kulaniyim dedim inanirmisin saydim 30 tane kadar yengec cektim bende ilallah ettim oyuzden sardalya ve yengec kulaniyorum bu aylarda ne hikmetse yengec sardalya fletosuna gelmiyo

abi yengecin kabuk degistirdigi zaman ust kabuk catlar ve yumusak hal alir ve ayagini kirdigin zaman iligi uzar ozaman yengeci kullanirim kis aylarinin en kral yemidirler burda levrek,dilbaligi ve mezgitde cok iyi sonuc veriyo.

aslinda guzel bir video cekimi yapsam iyi olur cunku turkiyede fazla kisi kullanmiyo yengeci

evet sedat, ben yanlış anlamışım. bilgi için de teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
orhanekmekci yazdı:Hakan sanırım Sedatın oltaya taktığı kurtlarına yengeç musallat oluyor.Yengeçi çupra avında kullanıyoruz genelde baş parmağın tırnağı büyüklükte olanları tercih ediyorum yengece cupradan başka balık pek gelmiyor sizin oralarda cupra bulunuyorsa denemeni tavsiye ederim.Ayrıca levrek avındada kullanılıyor.Rasgele.

orhan abi mutlaka deneyeceğim çupra avına gidince. teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:orhan abi mutlaka deneyeceğim çupra avına gidince. teşekkürler.
Hakan ben o yengeçlerden denedim burada iş yapmadı ne çupuraya ne de mırmıra Gulumse fakat kol saati büyüklüğündeki yengeç ile levrek tuttuğum var 76
Bul
kırkayak kurdu der ihrac ederiz. bu rengi gören hangi balık olsa zokayı yutar yavSmile
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selanik kurdu naxos 5 22 6,834 04-10-2012, 04:30
Son Yorum: Mufi
  Boru Kurdu Gkmn34 11 3,547 09-07-2012, 11:59
Son Yorum: meteor
  Mamun boru kurdu Master 18 7,686 17-11-2009, 02:21
Son Yorum: Master
  boru kurdu muti34 0 2,065 08-06-2008, 15:51
Son Yorum: muti34