Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kum kurdu
sabahtan denize gittim hazır gitmişkende denizin sahile vurduğu yani dalganın kumluk  sahilde kırıldığı yerde çıkan kurt aradım şansıma çıktı bende toparladım biraz bilmeyen varsa bilgisi olsun  
Bul
bilmezmiyimm amma toplardıkeskiden bunlardan
Bul
Abicim bu ne yawww. Smile)) Balık yokmuydu balık hehehe
Bul
Pazartesi akşamı getir onları.
Bul
GURHAN yazdı:Abicim bu ne yawww. Smile)) Balık yokmuydu balık hehehe

yok ustat balık yok kendi mahallemize bakalım dedik belli yerleri yokladım yok yok
birde mavi bayraklı b. çekmece ne mavisi pislik bayrağı daha iyi yakışır yaw deli olacağım şu pislikleri denize döken zihniyete nedir yaw bir arıtma çokmu zor geliyor z burnundaki geçenlerde video koymuştum oradaki yerde 200 gemi dibi kazıyıp almışlar eee şimdi ne yaptın koysana kardeşim arıtma FESUPHANALLAH yav
Bul
Bu kurtların müşterisi hangi balıklar. Taş balıklarımı ?
Bul
kurtlar çok ilginç harun bizim buralarda yok böyle şeyler onlarla kışın karagöz tutmak isterim..kısmet olursa ..bilgilerin için teşekkürler...
Bul
Çımariva yazdı:Bu kurtların müşterisi hangi balıklar. Taş balıklarımı ?

hüseyin bunların müşterisi evet taş ve kum balıkları her türlü teke midye kurt yiyen balıklar

Kaya kışın biraz zor gibi
bu kurdu çıkarmak için oturuyorsun denizin ayakucuna ellerinle eşeliyorsun biryandanda dalga arkandan vuruyor üstün başın kum oluyor şortun ceplerine kadar kum tabiiki kürekle çıkarmakda var ama nerede bulacağız küreği her zaman
Bul
Harun yazdı:
GURHAN yazdı:Abicim bu ne yawww. Smile)) Balık yokmuydu balık hehehe

yok ustat balık yok kendi mahallemize bakalım dedik belli yerleri yokladım yok yok
birde mavi bayraklı b. çekmece  ne mavisi pislik bayrağı daha iyi yakışır  yaw deli olacağım şu pislikleri denize döken zihniyete nedir yaw bir arıtma çokmu zor geliyor z burnundaki  geçenlerde video koymuştum oradaki yerde 200 gemi dibi kazıyıp almışlar  eee şimdi ne yaptın koysana kardeşim arıtma FESUPHANALLAH   yav

Hehehe ben bugün mezgit ve istavritle keyfimi yaptım valla. Hanıma dedim gel seni biraz gezdireyim Smile) doğru kumla iskeleye baktım bizim boranmursel de iskelede hemen attım oltayı Bobo
Bir tane de kırlangıç aldım mezgitle beraber ama istediğim büyüklükte olmadığı için gönderdim annesinin yanına.
Bul
yarasın gürhan yengeye bol bol balık yedir ufaklıkta balıkçı olur hehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selanik kurdu naxos 5 22 6,665 04-10-2012, 04:30
Son Yorum: Mufi
  Boru Kurdu Gkmn34 11 3,465 09-07-2012, 11:59
Son Yorum: meteor
  Mamun boru kurdu Master 18 7,582 17-11-2009, 02:21
Son Yorum: Master
  kore kurdu naxos 5 34 10,098 05-01-2009, 09:52