Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arif afiyet olsun rast gele .
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli olsun arif güzel av olmuş rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Tebrikler, güzel av olmuş.
Yorumları: 38
Konuları: 2
arif kardeşim, avın bereketli olmuş afiyet şeker olsun
Evlat, Babaya Saygı Borcu Olduğunu, Anne Ve Baba Olunca Anlar
Yorumları: 34
Konuları: 13
balon balığı için evet zehirli diyolar okuyoruz gazete internet gibi yayınlardan ama şu var balık yaşadığı ortama göre değişim gösterebiliyo ben bi kaç kez yedim derisi soyulunca güzel et çıkıyo ama ne kadarda olsa insan kuşkulanıyo balıkta kılçık yok ortasında bir omurga var sadece. çok piskopat bi balık bi keresinde tutuğumuz mercanların sadece kafaları kalmıştı kancalarda oltayı sanki bağ makası gibi kesebiliyo kancayı bile keseni duymuştum hertürlü canlıyı olduğu gibi cansızıda yiyebilen bi balık tam bir katil ve malesef antalya sahilinde alanyadan kaşa kadar her türlü derinlikte çıkabiliyo ve malesef onun olduğu yerde başka balıkların yemlenmesi mümkün değil...
Yorumları: 34
Konuları: 13
yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Yorumları: 161
Konuları: 6
paylaşım için teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
poseydon yazdı:balon balığı için evet zehirli diyolar okuyoruz gazete internet gibi yayınlardan ama şu var balık yaşadığı ortama göre değişim gösterebiliyo ben bi kaç kez yedim derisi soyulunca güzel et çıkıyo ama ne kadarda olsa insan kuşkulanıyo balıkta kılçık yok ortasında bir omurga var sadece. çok piskopat bi balık bi keresinde tutuğumuz mercanların sadece kafaları kalmıştı kancalarda oltayı sanki bağ makası gibi kesebiliyo kancayı bile keseni duymuştum hertürlü canlıyı olduğu gibi cansızıda yiyebilen bi balık tam bir katil ve malesef antalya sahilinde alanyadan kaşa kadar her türlü derinlikte çıkabiliyo ve malesef onun olduğu yerde başka balıkların yemlenmesi mümkün değil...
arif zamanında çok konular açtık balon balığı için,benim tek yorumum var ne olursa olsun boşverin yemeyin şu balıgı yaww çok riskliymiş ne gerek var.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
arif bereketli olsun güzel av olmuş,domuzda baya iri yani çekerken ne heyecan vermiştir,
paylaşım için teşekkürler..rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
poseydon yazdı:balon balığı için evet zehirli diyolar okuyoruz gazete internet gibi yayınlardan ama şu var balık yaşadığı ortama göre değişim gösterebiliyo ben bi kaç kez yedim derisi soyulunca güzel et çıkıyo ama ne kadarda olsa insan kuşkulanıyo balıkta kılçık yok ortasında bir omurga var sadece. çok piskopat bi balık bi keresinde tutuğumuz mercanların sadece kafaları kalmıştı kancalarda oltayı sanki bağ makası gibi kesebiliyo kancayı bile keseni duymuştum hertürlü canlıyı olduğu gibi cansızıda yiyebilen bi balık tam bir katil ve malesef antalya sahilinde alanyadan kaşa kadar her türlü derinlikte çıkabiliyo ve malesef onun olduğu yerde başka balıkların yemlenmesi mümkün değil...
evet arif bu balon yaşadığı ve burda ürediği sürece yakında yavaş tan yayılmaya başlamaz inşallah..aslında balonun 1 numaralı düşmanı akya..akya avı yasaklansa balon falan kalmaz,akya onun havasını alır..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>