Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
antalyadan inciler 2
arif afiyet olsun rast gele .
Bul
bereketli olsun arif güzel av olmuş rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Tebrikler, güzel av olmuş.Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
arif kardeşim, avın bereketli olmuş afiyet şeker olsun
Evlat, Babaya Saygı Borcu Olduğunu, Anne Ve Baba Olunca Anlar
Bul
balon balığı için evet zehirli diyolar okuyoruz gazete internet gibi yayınlardan ama şu var balık yaşadığı ortama göre değişim gösterebiliyo ben bi kaç kez yedim derisi soyulunca güzel et çıkıyo ama ne kadarda olsa insan kuşkulanıyo balıkta kılçık yok ortasında bir omurga var sadece. çok piskopat bi balık bi keresinde tutuğumuz mercanların sadece kafaları kalmıştı kancalarda oltayı sanki bağ makası gibi kesebiliyo kancayı bile keseni duymuştum hertürlü canlıyı olduğu gibi cansızıda yiyebilen bi balık tam bir katil ve malesef antalya sahilinde alanyadan kaşa kadar her türlü derinlikte çıkabiliyo ve malesef onun olduğu yerde başka balıkların yemlenmesi mümkün değil...
Bul
yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul
poseydon yazdı:balon balığı için evet zehirli diyolar okuyoruz gazete internet gibi yayınlardan ama şu var balık yaşadığı ortama göre değişim gösterebiliyo ben bi kaç kez yedim derisi soyulunca güzel et çıkıyo ama ne kadarda olsa insan kuşkulanıyo balıkta kılçık yok ortasında bir omurga var sadece. çok piskopat bi balık bi keresinde tutuğumuz mercanların sadece kafaları kalmıştı kancalarda oltayı sanki bağ makası gibi kesebiliyo kancayı bile keseni duymuştum hertürlü canlıyı olduğu gibi cansızıda yiyebilen bi balık tam bir katil ve malesef antalya sahilinde alanyadan kaşa kadar her türlü derinlikte çıkabiliyo ve malesef onun olduğu yerde başka balıkların yemlenmesi mümkün değil...
arif zamanında çok konular açtık balon balığı için,benim tek yorumum var ne olursa olsun boşverin yemeyin şu balıgı yaww çok riskliymiş ne gerek var.
Bul
arif bereketli olsun güzel av olmuş,domuzda baya iri yani çekerken ne heyecan vermiştir,
paylaşım için teşekkürler..rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
poseydon yazdı:balon balığı için evet zehirli diyolar okuyoruz gazete internet gibi yayınlardan ama şu var balık yaşadığı ortama göre değişim gösterebiliyo ben bi kaç kez yedim derisi soyulunca güzel et çıkıyo ama ne kadarda olsa insan kuşkulanıyo balıkta kılçık yok ortasında bir omurga var sadece. çok piskopat bi balık bi keresinde tutuğumuz mercanların sadece kafaları kalmıştı kancalarda oltayı sanki bağ makası gibi kesebiliyo kancayı bile keseni duymuştum hertürlü canlıyı olduğu gibi cansızıda yiyebilen bi balık tam bir katil ve malesef antalya sahilinde alanyadan kaşa kadar her türlü derinlikte çıkabiliyo ve malesef onun olduğu yerde başka balıkların yemlenmesi mümkün değil...

evet arif bu balon yaşadığı ve burda ürediği sürece yakında yavaş tan yayılmaya başlamaz inşallah..aslında balonun 1 numaralı düşmanı akya..akya avı yasaklansa balon falan kalmaz,akya onun havasını alır..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalyadan kiyidan geçen güzel bir av YaKaMoZ 41 5,991 16-03-2013, 20:33
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Antalyadan YaKaMoZ 16 2,639 15-02-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Antalyadan İncİler poseydon 21 3,624 13-10-2008, 16:15
Son Yorum: poseydon
  Antalyadan poseydon 14 2,436 13-02-2008, 19:35