Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugünkü hasılat(KEMANİ köpekbalığı)
tadı damağımda kaldı.aynı bölgede 4 defa balık kaçırdım.devamlı avcı giriyor hemde büyüklerinden.2 sinde iğnem kırıldı hayret ettim.fazlada zorlamadım.ama nasıl kırıldı koca iğne hayret.1 nde çelik teli kırdı.diğeride kayalıkların altına girdi.ama iğneyi kıran balığı merak ediyorum.
Bul
hemşerim o balık kesinlikle kemani dörtyoldada bolca çıkar. yeniköy civarlarında.
Bul
çok güzel bir balık bende yakalamak isterdim. fakat benim branşım değil.
bayramdan sonra ordu ya palamuta gideceğiz inşallah ilk defa deniz balıkcılığı.
rastgele
Bul
onun adı sapan değil saban olcek buna dikkat edin lütfen.
evet doğrudur bi saban balığı tutmuş arkadaşımız. tebrikler!!
Bul
Tebrikler balıklar çok güzel.
Benim kanaatime göre o bölgede levrek alman çok zor olacak levrek bu balıklardan(Canavarlardan) korkup koya girmeyebilir.
Armağan 1966 Tekirdağ/Antalya
Bul
levrekle köpekbalıkları bir arada yaşarlar onuda şuradan biliyorum levrek tuttugum sularda köpek balıgıda tutuyorum hatta dert oluyor bana köpekse hemen kafa vuruşundan anlıyorum ama köpek balıgı var diye levrek tutmayı bırakmıyorum hatta benim bi izlenimim daha oldu bunu 3 -4 kez denedim ve kanıtlandı oda şu yunus sürüsü levrek yerinde eger çok dolaşıyorsa herkes balık dagıldı diye oltayı toplayıp gidip istavrit tutuyor ben aksine yunusları gördümmü direk levrek suyuna çıkıyorum ve kesin 80cm 90 cm arası büyük levrek alıyorum neden nasıl bilmiyorum ama bu çok denendi ve gerçek.
Bul
Bu balığa dörtyolda kemani deriz.Köpekbalığı familyasından eti yenen lezzetli bir balık.Derisini yüzdükten sonra kuşbaşı doğrayıp, sarımsak kırmızı biber tuz,az biber salçası,köri karışımıyla terbiye edilip bir gün buzdolabının alt rafında bekletilerek mangalda şiş kebabı yapıldığında tadına doyum olmaz.
Kaçan balık büyük olur.
Bul
Derisini yüzmek de ayrı bir derttir.Yüzgeçlerini kestikten sonra kafa komple kesip attılır.Yanları boydan boya bir santim kesilerek üst ve alt derinin bitimi ortaya çıkarılır,üst derideki küçük gizli dikenlere dalaşmamak için deri katlanarak soyulur alt deride diken yok zaten sorun çıkarmaz.kemik ve kılçık yoktur.sadece ana omurga kıkırdak halindedir , hatta o bile kızartıldığında değişik bir tat veriyor ama yine de damak tadı değişikliğinden dolayı yorum yapmıyorum.Rasgele,afiyet olsun.
Kaçan balık büyük olur.
Bul
ibalte yazdı:Derisini yüzmek de ayrı bir derttir.Yüzgeçlerini kestikten sonra kafa komple kesip attılır.Yanları boydan boya bir santim kesilerek üst ve alt derinin bitimi ortaya çıkarılır,üst derideki küçük gizli dikenlere dalaşmamak için deri katlanarak soyulur alt deride diken yok zaten sorun çıkarmaz.kemik ve kılçık yoktur.sadece ana omurga kıkırdak halindedir , hatta o bile kızartıldığında değişik bir tat veriyor ama yine de damak tadı değişikliğinden dolayı yorum yapmıyorum.Rasgele,afiyet olsun.

Kemani balığı ile ilgili paylaşımınız için teşekkürler. Aramıza hoşgeldinizAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
ibalte yazdı:Derisini yüzmek de ayrı bir derttir.Yüzgeçlerini kestikten sonra kafa komple kesip attılır.Yanları boydan boya bir santim kesilerek üst ve alt derinin bitimi ortaya çıkarılır,üst derideki küçük gizli dikenlere dalaşmamak için deri katlanarak soyulur alt deride diken yok zaten sorun çıkarmaz.kemik ve kılçık yoktur.sadece ana omurga kıkırdak halindedir , hatta o bile kızartıldığında değişik bir tat veriyor ama yine de damak tadı değişikliğinden dolayı yorum yapmıyorum.Rasgele,afiyet olsun.
ailemize hosgeldinizAlkis
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bugünkü Ala-karabalık avımız... aygroup 27 3,531 08-07-2009, 23:29
Son Yorum: aygroup
  Bugünkü Alabalıkar.... aygroup 40 5,160 03-05-2009, 13:23
Son Yorum: aygroup
  kemani,cennet ve deve balığı(iskemder) ozoca51 12 7,632 02-07-2007, 18:09
Son Yorum: LeVrEkCi
  BU HAFTAKİ HASILAT emrah78 7 2,791 18-08-2006, 12:04
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü: