Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
raporlar hakkında
doktor yazdı:dostum resimlere bakılırsa operasyon var galiba bizde aynen pusuda bekliyoruz havalar bi açtı mı doğru balığa mart sonuna doğru eşkina yoklamaları başlayacak zaten akın balığı denk getirebilirsek güzel balıkçılık olur valla sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım sezonu.
ah be dostum seninle aynı teknede birdaha av yapabilecekmiyiz yaww GulumseSeerf
Bul
Sinasi Gumulcinelimi?
Bul
Albatros-gr yazdı:Sinasi Gumulcinelimi?
abi o kadar ayrıntısını inan bilmiyorum abisi ismail doktordur kendisi eczacı soyadı dogancalı gerisini hiç sormadım ama iyi dostuz Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi o kadar ayrıntısını inan bilmiyorum abisi ismail doktordur kendisi eczacı soyadı dogancalı gerisini hiç sormadım ama iyi dostuz Gulumse
dogancali...deyince doganca koyunden ise...sinasi`yi biliyorum..o koy bizim imaret limanina giderken yolun uzerinde..benim dogancadan bildigim sinasi benden tahminen 4-5 yas buyuk olmasi lazim
Bul
Nihat ya...sormazsam catlayacagim..o ikinci fotodaki tekneyi nasil cikardiniz oraya...4-5 kisi kaldiripta mi?
Bul
Gulumseyok abi kaldıraç sistemi var son resimdeki gibi suya iniyor makarayla çevirerekGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:Gulumseyok abi kaldıraç sistemi var son resimdeki gibi suya iniyor makarayla çevirerekGulumse
Abi cok guzel ya...vallahi bravo sizeAlkisben o son resimdekini ayri bir sistem sandim...cok kullanisli olmasi lazim
Bul
faruk abi bizim orada tüm tekneler bu şekildedir buna ragmen babam zarganalar canlı kalsın diye tekneyi suda bıraktı ertesi sabah tekne ip kopartıp demirlere girdi.
bu kaldıraçlar olmasa biz yanmıştık yanmışşş

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Biz sahile tekneleri baglarken...iceri(50m kadar)saglam bir capa atardik...arkadan kumu kazip1m kadar...oraya bir kalas gomerdik..ve arka ipi oraya baglardik...iceri capa atmayip ,yerine tek bir kazik koyonlar oldu..devaminda sahil guvenlik onlari kaldirtmisti..
Bul
Albatros-gr yazdı:Biz sahile tekneleri baglarken...iceri(50m kadar)saglam bir capa atardik...arkadan kumu kazip1m kadar...oraya bir kalas gomerdik..ve arka ipi oraya baglardik...iceri capa atmayip ,yerine tek bir kazik koyonlar oldu..devaminda sahil guvenlik onlari kaldirtmisti..
bizim orada herkeste o şekilde denizde bir beton kalıbı vardır ucu kıyıdadır ama onları sadece gündüz kullanıyoruz geceye güven olmuyor bir lodos vuruyor tekneler paramparça oluyor yada hırsızlık oluyor,orada eger bu demir kaldıraç yoksa oraya ilk getiren güzel kazanır ama izin verirlermi bilemem,buradada bazı sahillerden belediyeler kaldırttı bunları bizim orada şimdilik sorun yok.ama çok kullanışlı hatta bazıları elektrikli yaptırdı kaldıraç kolunu elektrik çeviriyor kol gücünede gerek kalmıyor yani.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,700 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,694 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  link hakkında hurriyet 9 2,127 18-06-2008, 11:35
Son Yorum: Lapsetur
  KurŞunlar Hakkinda balıkcızakir1 7 1,997 27-03-2008, 19:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kefal hakkında balıkcızakir1 15 3,209 06-12-2007, 13:15
Son Yorum: balıkçı_
  İSTAVRİT,TEKİR VE HAMSİ HAKKINDA erdekli yücel 16 3,097 28-11-2007, 12:02
Son Yorum: erdekli yücel
  Elmalı barajı hakkında balıkçızakir 7 2,648 19-11-2007, 22:10
Son Yorum: Balıkcıl
  Truva Atı VİRÜSÜ hakkında ! SinekOltasi 17 3,611 31-08-2007, 13:54