Yorumları: 899
Konuları: 26
gürhan abime aynen kaılıyorum ve her zaman bu beklediğimizi unutmayın diğer gelemeyen abilerimle de inşallah aynı muhabbet ve güzel balıkçılığı yaşarız özellikle harun ve eren abime duyrulur tabi diğer yalova ve istanbul ekiplerinide, ara sıra mera değiştirmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak balıktan daha güzel ve eğlenceli oluyor maksat muhabbet ve tanışmak yoksa balık her zaman tutulur ama böyle günlerin hatırası kolay kolay unutulmaz.
örnek daha önce nihat abi ve harun abiyle tanışmış ama balık tutamamıştık bu safer oldu ve büyük reislede tanışma fırsatı bulduk insan daha ne isterki,allah daha da çok karşılaşma ve balık tutmak nasip eder inşallah.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
oohhhh maşallah deniz havası iyot organizasyon gibi keyifli güzel geçmiş.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzel yaw yaparız bi çıkartma ne olcak
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
abiler maşallah muhabbetiniz bol olsun
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
güzel bir organizasyon olmuş,temiz hava,bol manzara,bir o kadarda muhabbet,tebrikler çok güzel bir gün geçirmişsiniz...resimlerde süper,afiyetler olsun...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 133
Konuları: 5
harslan1978 yazdı:abiler maşallah muhabbetiniz bol olsun
sizleride bekliyoruz boş yerimiz var
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
10-03-2008, 22:41
(Son Düzenleme: 11-03-2008, 18:25, Düzenleyen: GURHAN.)
boranmursel yazdı:gürhan abime aynen kaılıyorum ve her zaman bu beklediğimizi unutmayın diğer gelemeyen abilerimle de inşallah aynı muhabbet ve güzel balıkçılığı yaşarız özellikle harun ve eren abime duyrulur tabi diğer yalova ve istanbul ekiplerinide, ara sıra mera değiştirmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak balıktan daha güzel ve eğlenceli oluyor maksat muhabbet ve tanışmak yoksa balık her zaman tutulur ama böyle günlerin hatırası kolay kolay unutulmaz.
örnek daha önce nihat abi ve harun abiyle tanışmış ama balık tutamamıştık bu safer oldu ve büyük reislede tanışma fırsatı bulduk insan daha ne isterki,allah daha da çok karşılaşma ve balık tutmak nasip eder inşallah.
Mürsel gerçekten anılar hatıralar çok güzel insanda tatlı bir tebessüm yapıyor hatırlayınca şimdi aklıma Gürhanın sabah balığa çağırmak için seslendiğimizde il seferinde uyanması geldi. Adam neredeyse bir gözü acık uyuyor. doktorla akşam halının üzerinde bağladığımız takımlar geldi Tatarın selamın aleyküm yeni tanışmışız bizi ağırlaması Doktorun hasta hasta ayaküstüde olsa misafir etmesi hey gidi heyy ne günlerdi o günler
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
daha çok film karesi varda...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
her zaman diyorum bu site sayesiinde çok güzel dostluklar arkadaşlıklar edindim haala daha edinmeye devam ediyorum.yazsam baya uzun bir yazı yazmam lazım harun ozan burhanla eregliyimi yazsam,organizasyonlarımı yazsam babamla narlı muhabbetinimi yazsam,benim için işini gücünü bırakıp babamın ameliyatında bulunan yücelimi yazsam,bogaz maaceralarımımı yazsam yazaak o kadar çok şey varki
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
çok güzel olmuş darısı başımıza
![Big Grin Big Grin](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/biggrin.png)
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<