29-02-2008, 11:24
BALIK and OZAN yazdı:çok balık kandıracaksın bu sene birol..teşekkürler..sayılar..sevgiler..İnşallah..Çinekop sarıkanat bol olsunda hep beraber kandıralım Ozan

Rumelifeneri ve Rapala Testim
|
29-02-2008, 11:24
BALIK and OZAN yazdı:çok balık kandıracaksın bu sene birol..teşekkürler..sayılar..sevgiler..İnşallah..Çinekop sarıkanat bol olsunda hep beraber kandıralım Ozan ![]()
29-02-2008, 12:16
balikoltasi yazdı:Ufak rapalalar ne yaparsam yapayım 20 metreden fazla gitmiyor fazla uzağa Osman. 10 gr.ı bulunca çok iyi gidiyor.Ama makinenin sarım sistemi farkediyor gerçekten.30 luk abu garcia cardinalde misina boşalırken daha fazla sürtünme sesi çıkıyor. fakat shimanodaki "super slow oscillation" dedikleri sistem çok farkediyor.Zaten bu işi ben gece yapacam herhalde sizde öyle düşünüyorsunuzdur anca gece balık burnunun dibine geliyor ozamanda 20 mt yeter sanırım gündüz çok sıkıntılı olur anca çok özel extra mekanlar olursa
29-02-2008, 12:24
H.A.R.U.N yazdı:Zaten bu işi ben gece yapacam herhalde sizde öyle düşünüyorsunuzdur anca gece balık burnunun dibine geliyor ozamanda 20 mt yeter sanırım gündüz çok sıkıntılı olur anca çok özel extra mekanlar olursaBenim sarıyerdeki mekanda gece rapala çalışmıyor. ortam zifiri karanlık. hatta yemlide bile gece çinekop seyrek oluyor. gece rapalayı 2005 de beşiktaşta çalıştırmıştım. ama karaköy harici (gece biraz sakat oluyor ![]() boğazda gece rapala çalışan yerler neresi tam bilmiyorum.aydınlık ve sığ biyer olması gerekiyor sanırım.tarabya oteli-marmara üniv. arası uygun olurmu?
01-03-2008, 02:10
Bİrol ArkadaŞim Anilarimi Canlandirdin.rumelİ Fenerİnde Fener KÖye Gelmeden Önce 1.muhafiz BÖl.askerlİĞİmİ YapmiŞtim O Resİmlerİn OlduĞu Yerlerİ Çok İİ Bİlİrİm.ask.yaptiĞim Yer BÜyÜk Lİmanin ÜstÜ.teŞŞekkÜrler.rastgele
yeşil timsah
balikoltasi yazdı:Benim sarıyerdeki mekanda gece rapala çalışmıyor. ortam zifiri karanlık. hatta yemlide bile gece çinekop seyrek oluyor. gece rapalayı 2005 de beşiktaşta çalıştırmıştım. ama karaköy harici (gece biraz sakat oluyorAslında senin mekan uygun sessiz sakin kayalıkda var oralarda sanırım ama daha sığlık bulmakta fayda var tabi bunu sıcaksu sıcak hava için konuşuyorum sığ sularda gece avlanmaya kıyılayan balıklar için konuşuyorum derin suda 20 mt ileri atmışız bir fayda olmaz kanaatindeyim anca balık su üstü yaparsa tarabyayı eminönü istikametinde geçince palet2 vardı hala aynı isimmi bilmiyorum plajın sol tarafı orası belki gece ...derini anlıyorum boğazdada gece sığlık ??? dediğim gibi su üstü yaparsa benim niyetim geçen yaz levrek denemelerim olmuştu birde mimarsinanda gece silikon istavrit yaparken küt dedi levrek atladı silikona 2mt önümde bası gecelerde kıyıdan 5 my kadar mesafede su üstü savaş oluyor ben istavrit diye düşünüyordum ama levreği alınca ...bakacam buyaz kimmiş onlar Birol en güzeli gece keşfe çıkıp sessizlikte denizi dinleyip sudaki hareketleri gözlemlemek Kköy varya bana göre en güvenli yer NOT Bu görüşlerim sadece kurşunsuz spin kamışla rapala için
01-03-2008, 11:34
H.A.R.U.N yazdı:Aslında senin mekan uygun sessiz sakin kayalıkda var oralarda sanırım ama daha sığlık bulmakta fayda var tabi bunu sıcaksu sıcak hava için konuşuyorum sığ sularda gece avlanmaya kıyılayan balıklar için konuşuyorum derin suda 20 mt ileri atmışız bir fayda olmaz kanaatindeyim anca balık su üstü yaparsaTeşekkürler bilgiler için. Bende çanakkalede gece mendirekte avlanırken dediğiniz gibi su üstü şapırtılarına rastlamıştım. ordakilerde levrek var demişlerdi. Üzerlerine 12 cmlik silikon atmış ama yakalayamamıştım. Sonra attığım silikonun büyük olduğunu öğrendim.8 veya en fazla 10 cm kullan dediler.
01-03-2008, 11:54
balikoltasi yazdı:Teşekkürler bilgiler için. Bende çanakkalede gece mendirekte avlanırken dediğiniz gibi su üstü şapırtılarına rastlamıştım. ordakilerde levrek var demişlerdi. Üzerlerine 12 cmlik silikon atmış ama yakalayamamıştım. Sonra attığım silikonun büyük olduğunu öğrendim.8 veya en fazla 10 cm kullan dediler.levrege en uygun silikon 10,5 cm olanı birol tabi bu tekneden kullandıgımız sanırım kıyıdanda iş görmesi lazım. özellikle resimdeki altı gri üstü siyah olanı levrektede lüferdede herzaman beni boş geçirtmemiştir.
01-03-2008, 11:58
LeVrEkCi yazdı:levrege en uygun silikon 10,5 cm olanı birol tabi bu tekneden kullandıgımız sanırım kıyıdanda iş görmesi lazım.Teşekkürler Nihat bilgiler için. Bu renk de aklımda bulunsun.
01-03-2008, 13:12
Sizler sayesinde rapalalara biz de merak saldık. Harun Narlı'ya geldikten sonra baktım bizim Narlı köyü rapala kullanmaya başladı. Zarganayı unuttular rapalayla 20 lüfer aldım diyenler çok bu ara.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
01-03-2008, 18:24
Gece bizim kıyılarda olsa olsa gümüş ve ilerya olur gümüş ve ilerya sahtesi iyi iş yapar strikede 7 cm lik güzel ,ilerya vardı ondan 2 tane var bende levreğide 2 cm lik beyaz silikonla almıştım birde uzun gagalı dalanlardan tekne ve kıyı için öneriyorum bilhassa Nihat sana bir tane ucuzlarından al dene kurşunsuz tam dibi tarıyor
Kamışla bir 10 mt beden verebilsem ki imkansız sırf uzun gaga rapala takılıcam birde uzun gagalarda fazla çeşit ve boy yok tam dip tarama walla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|