Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Raporumu Çile Raporumu
istavrit yazdı:abi geçmiş olsun o meret  için değer be abi birgün bol bol kıstırırsın işallah
Sğol Bahri o günler sayılı artık bari uzun olsa
Bul
yalova tatar yazdı:geçmiş olsun harun düzcedeydim tlf etsen gelirdim seni çekmeye olsun makus kaderi bir gün değiştireceğine eminim.sen buzlu çay bende buzlu ayran içeyim nede olsa tane 5 ytl
Erden sağol dostum geleceğini biliyorumda deniz çok dalgalıydı o yüzden aramadım seni
Bul
Geçmiş olsun Harun, şu lüfer peşinde inatla iz sürmen ''kaçak'' dizisindeki komiser Kolombo' ya çevirdi seni Bobo
Ama dizinin sonu yaklaştı galiba.Kaçak bu gidişle daha fazla kaçamayacak. Av raporlarını zevkle izlemeye devam ediyorum.
Rastgele...
Bul
hehehe Evet Mehmet abi ayak sesleri varda kendide yakındır 3 lü kancayı takacam ağzına dooğru mangala
Bul
harun abicanından kıymetlimi inşallah başka zaman yakalarsın.bol avlar
Bul
istanbulun neresindensin abi
Bul
iyidir iyi.. olacak o kadar.. siz beni balığa götürmezseniz böyle olur.. Big Grin
Bul
muti34 yazdı:istanbulun neresindensin abi

B.çekmece
Bul
DarkDream yazdı:iyidir iyi.. olacak o kadar.. siz beni balığa götürmezseniz böyle olur.. Big Grin

sen var ya sennnn Boboanladın sen onuuuuu Bobo
Bul
LeVReKCi yazdı:
DarkDream yazdı:iyidir iyi.. olacak o kadar.. siz beni balığa götürmezseniz böyle olur.. Big Grin

sen var ya sennnn Boboanladın sen onuuuuu Bobo

Bobo abi napayım baksana.. beni götürmemişler traktörle çekmişler arabayı olacak şey mi yani ?.. lüferler küstü tabi lodos oldu poyraz koktu yosunlar mis gibi. bir eksik var burhan.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi