Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Raporumu Çile Raporumu
Dün cuma akşamı Güzelce kumburgaz  kıyılarında tekne radarları 3-4 kulaçta balık yazmış çeşitli yerlerde 50-80-1000-5000 adet gibi güzelce önündende tekneler 2-3 alırken 20-25 ad almaya başlamış Bu gazla indim bababurnuna  biraz istavrit izmarit yemlik yakaladıktan sonra  kamış atacak yer aramaya başladım herzamanki yerim var ama lodos fazla olduğundan kıyılar hiç iç açıcı değildi bizim burun bu konuda çok iyi lodosta iç kısımlar durgun oluyor  poyrazda ön kısım durgun oluyor  neyse iç kısımlarda attım lüfere  gök yüzündende flaşlar patlıyor meşhur oldum zannettim öyle şimşek çakıyor; 8.40 gibi lodoz poyraza döndü başlakı sağanak yağmur hemen toplanıp yola koyuldum ama  yağmur benden hızlıydı 100 mt ileride başladık patinaja akşam 8.5 dan sabah 8.5 a kadar araba içinde mahsur kaldık sabahda traktörlen doğru yıkamacıya  2 el arabası çamur bıraktık yıkamacıda  
Neydi? Haa  makus kader, hay ben böyle makus kaderin..
Yaw ne kadar  masraflı oldu şu lüfer denen meret  bize  ama ben onları yakalarsam biliyorum yapacağımı  mangalda çıtır çıtır kızartıcaam sonrada buzlu suyumu içip  bana çektirdikleri için kılçıklarına kadar yine yiyecem  
Sıcak kahvemi yudumlarken bu yazıyı yazmakda ne hoş hehe

Buda sadece ayaklarımın resmi gerisini hiç görmeyin daha iyi
[attachment=10253]
Bul
yaw harun aklım akşam kaldı sende evdede konuştuk ne yapabiliriz diye ama yapacak fazla bişey bulamadım sonuçta senin korkusuzlugun ve balık merakınla yatıp uyuyacagını düşündüm yarım saat önce konuşsaydık oradan arabayla geçmiştim en azından bi traktör bulur gelebilirdim yanına.
senin yerine ben intikamını alırım birazdan koyacam ızgaraya merak etme sen bu harun için bu arabası için bu oltası için derken 3-4 giderim artık Smile)
Bul
Ne diyelim Abi geçmiş olsun. Bu sene havayı bilmem ama lüfer çektirecek bize galiba.
Bul
abi şimdi ciğerimi parçaladın..nedir bizim bu çektiğimiz...neden kaderimiz kötü...bizim kısmetimiz kesildimi yoksa çoktan..biz bu işleri bıraksak emekli mi olsak acaba..orada olup bu acıyı seninle paylaşmayı isterdim..inşallah başka sefere...bu sefalet günleri geçerde ve muradımıza ereriz bi gün..ne diyeyim hayırlısı..tekrar çok üzüldüğümü belirtmek istiyorumkendine dikkat et..balık tutucaz senle ..inşallah!!!!!!!!!saygılar...rastttttgeleee.
Bul
hepinizin intikamını alıyorum merak etmeyin peşin peşin aldım almaya devam edecem bu gisişle tarabyadan lüfer çekecem ibreti alem için Smile
Bul
LeVReKCi yazdı:hepinizin intikamını alıyorum merak etmeyin peşin peşin aldım almaya devam edecem bu gisişle tarabyadan lüfer çekecem ibreti alem için Smile
abi saolasın ama bu işi sesiz sedasız bitirme yavaş yavaş ses çıksın..Boboharun abinin dediği gibi kılçık falan da bırakma..sana helal olsun,kısmetin bol olsun..tarabyada tutsa tutsa balığı sen tutarsın..biz buraların balıkçısıyız ,,çözemedik oraları..
Bul
Harun sen balığı değil balık seni çektilçe durum vahim galiba o ne hal öyle
Bul
geçmiş olsun..
bende aynı yıldırımlara karadenizde(sualtında)yakalandım, yağmur yağacağı belliydi..
suyun dibinde yıldırımlar dahada ilginç oluyor..
Bul
harun abi geçmiş olsun,ama merak etme gün gelir lüfer raporunu verirsin foruma,sansın bol olsun..
Bul
LeVReKCi yazdı:yaw harun aklım akşam kaldı sende evdede konuştuk ne yapabiliriz diye ama yapacak fazla bişey bulamadım sonuçta senin korkusuzlugun ve balık merakınla yatıp uyuyacagını düşündüm yarım saat önce konuşsaydık oradan arabayla geçmiştim en azından bi traktör bulur gelebilirdim yanına.
senin yerine ben intikamını alırım birazdan koyacam ızgaraya merak etme sen bu harun için bu arabası için bu oltası için derken 3-4 giderim artık Smile)
Götür kardeşim götür yarasın onlar kaçıyor biz kovalıyoruz ama bir gün tenhada yakalıyacam onlarıBobo
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi