Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla düşünüyorum levre çaparisini 10 lu uzun köstekli köstek araları aralıklı ve kalın 50 numara misinadan 10 kancayada izmarit takıp salınacak tekne rüzgara bırakılacak bence sürüyle gezen levrekleri tek tek aramaktansa 1 kerede iş bitirilecek olur aslında tek ve önemli sorun sirküler işte
50 no misinayı hap yapar 0,90 köstek yapmak lazım en az 100 bedene sabıtlemek lazım
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi ellerine sağlık gerçekten çok güzel duruyor derya kuzuları ama şu çapari işi aklıma pek yatmadı ama ozaman senin çektiğin balık heyecanı kalmaz gibime geliyor ne o öyle istavrit veya palamut gibi bir çekişte 10 levrek gerçi tarihe geçersiin abi ama ne derece zevk alırsın çekerken bilmiyorum hem bir tanesi bu kadar uğraştırıyorsa sen bak 5-6 tanesi ne hale getiri adamı
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
hem ona dayanacak misinada gerekmezmi
bişey olmaz diş yok kesemez ben 10 una birden vals yaptırırım hep beraber gezerler hep beraber orulurlar tek tek kepçelemeye bakar iş 90 köstekte levrek gelmez görür hassasdır namussuz hayvan 50 çok bile 28 le çektim 7-8 kg luk hayvanları çaparide tek sorun degişik yönlere gitmeleri onuda hallederiz hepsini boşlar kalamalar hepsini alırız belki 1 2 fire olur oda sorun degil .
yadaaaa lüfer çaparisindeki gibi direk asılır içeri alırız hepsi 7-8 kg olacak degilya arada 1 tane büyük gidebilir diger 3-4 kg luklar içeri tabi kol lazım o balıklara kol hayali bile heyecanlandırıyor beee
boranmursel yazdı:abi ellerine sağlık gerçekten çok güzel duruyor derya kuzuları ama şu çapari işi aklıma pek yatmadı ama ozaman senin çektiğin balık heyecanı kalmaz gibime geliyor ne o öyle istavrit veya palamut gibi bir çekişte 10 levrek gerçi tarihe geçersiin abi ama ne derece zevk alırsın çekerken bilmiyorum hem bir tanesi bu kadar uğraştırıyorsa sen bak 5-6 tanesi ne hale getiri adamı
hem ona dayanacak misinada gerekmezmi
bayramda teknenin önüne bir kamera sabitleyip deniyecegim tutarsam hep beraber paylaşırız o heyecanı artık
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Nihat abi tebrikler her zaman ki gibi super av yapmissin.Daha da bereketli olsun.
Yorumları: 899
Konuları: 26
hadi hayırlısı abi senden korkulur sen yaparsın valla hele bide videoya çekersen offf milleti delirtirsin buralarda
)
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Abi sen dedin biliyorum
Ve şu lafınıda çok iyi biliyor ve uyguluyorum. (Eğer levrek tutacaksan 5 saat uğraş, alırsın ) Ama canlı yem sıkıntısı en çok beni etkiliyor. Kıyıdan bulabildiğim bir tek gümüş var, onada burun kıvıran yok. Şu aralar göl çıkışında ilarya arıyorum. Ve bulduğum zaman eminimki levreğin resminide buraya ekleyeceğim...
Saygılar.
eşginamavruşgil yazdı:Abi sen dedin biliyorum
Ve şu lafınıda çok iyi biliyor ve uyguluyorum. (Eğer levrek tutacaksan 5 saat uğraş, alırsın ) Ama canlı yem sıkıntısı en çok beni etkiliyor. Kıyıdan bulabildiğim bir tek gümüş var, onada burun kıvıran yok. Şu aralar göl çıkışında ilarya arıyorum. Ve bulduğum zaman eminimki levreğin resminide buraya ekleyeceğim...
Saygılar.
serkan gümüşede atlar levrek denemek lazım kenardan atıyorsan sırttan sırt yüzgeçinden takman lazım levrek yengeçde sever hemde bayılır
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Nihat tebrikler bereket versin sana buzdolabı verebilirim dolapta yer yoksa ne diyim sana 4 ay oldumu bilmiyorum lüfer levrek tam gaz gidiyorsun ama merana dua et ki bu güzellikleri cömertce sunuyor
Mehmet reisin oradan yazlık alma sebebi belli oldu