27-09-2007, 18:00
Abi eline sağlık. Benim de en çok tutmak istediğim balıklardan birisi bu. Umarım yakın zamanda ben de çıkartırım bir tane.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
26 Eylül 2007 Dikilitaş Turna Raporu
|
27-09-2007, 18:00
Abi eline sağlık. Benim de en çok tutmak istediğim balıklardan birisi bu. Umarım yakın zamanda ben de çıkartırım bir tane.
Afiyet olsun.
27-09-2007, 18:04
Serdar çok şükür stresi de atmışsın öyle yada böyle keyifli olmuş. Afiyet ve bereketli olsun.
27-09-2007, 20:36
serdar abi çabaların ve üşümenin ödülünü almışsın....şansın bol olsun,turnalar çok güzel eline sağlık...
27-09-2007, 20:41
çok güzel av olmuş tebrikler.avcı balıkları severim.tadı nasıldır bu balığın?avcı olduğuna göre iyidir herhalde.ilerde inşallah birgün tatlı su levreği ve turnası avlarım.
28-09-2007, 01:42
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. denizde avlanan bir çoğunuz tadını sormuşsunuz tabi deniz balıklarını tutmaz ama, yinede kırmızı benekli alabalıktan sonra tatlısuda yenebilecek en güzel balık diyebilirim. tabi kılçık temizlemek zor gelmezse
![]() ilker, tuncer ve kamil usta en kısa zamanda bir araya gelelim ve istanbullulara nasıl balık yakalanırmış gösterelim ![]() ![]() hele birde üstümüzü sıkı giyinirsek ohhooo ![]() ama asartepeyi boşverin, orada yeni yapılan ahırlar suyu bozdu, artık oranın yerlisi hiç balık tutmuyor farkındaysanız. hem zaten orada livarlar suya düşüyor ![]() turna sezonu kapanmadan bir daha dikilitaş yapalım, merak etmeyin artık dikilitaşı elimle koymuş gibi bulurum ![]()
28-09-2007, 01:53
tebrikler çok güzelbalıklar..emeğine eline sağlık...turna da tutmadık bak..tutulacaklar listesinde..saygılar..rastgele..
28-09-2007, 02:09
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler çok güzelbalıklar..emeğine eline sağlık...turna da tutmadık bak..tutulacaklar listesinde..saygılar..rastgele.. sağol kardeş, nasip olursa engeç ramazandan sonraya bir organizasyon yapacağız müsaait olursan sende gel aşti'ye düştükten sonra bana aitsin. aştiden karşılar aştiden geri yollarım, gelir gelmez değil tabiki, turnaya götürmesi ve ağırlaması var arada ![]()
01-10-2007, 20:45
bereketli olsun,tebrikler..
01-10-2007, 21:02
Ege yazdı:bereketli olsun,tebrikler.. sağol kardeşim daha iyisi sizlere inşallah.
01-10-2007, 23:39
serdar abi güzel turnalar almışsın maşallah avlarının devamını bekliyoruz.kolay gelsin afiyet olsun rastgele
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|