Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Raporları !
Şu konuyuda eklemeden geçemiyeceğim, bu zamana kadar yaptığım avlarda öğrendiğim tek şey balık yakalarken hırslı olmayacaksın, birisi balık aldı diye onun aldığı yere atmanın bir şey kazandırdığını hiç görmedim. Eğerki nasibin varsa o balığı önündeki taşın altındada alıyorsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Ege yazdı:geçenlerde uğurun açtığı "paylaş bizimle" konusu geldi aklıma.. sadece resim yeterli değil ki.. misina kalınlığı,yem... vs. bunlar gerçekten önemli..
DOGRU SOYLUYORSUN ÇOK ONEMLI Alkis
Bul
kasap100 yazdı:Raporunu yazdığımız avın, av mahalli, hangi saatlerde avın oltaya yakalandığını, ne tür bir olta kullanıldığı, misina kalınlıkları, iğneleri, kullanılan yem, balığın oltadaki davranışları, kıyıdan mı yoksa tekneden mi avlandığı gibi bilgiler, bu avı da yapmak isteyen veya yapmayı bilmeyen dostlarımıza ışık tutacak,fotoğraflar da bu raporu destekleyecektir.
Soru-cevap şeklinde gitmek hem bu süreci yavaşlatacak hem de sıkıcı olacaktır diye düşünüyorum.(online kalma süresinin her üye için değişken oluşu, konuyu takip etme zorluğu gibi sebeplerle) Bu sebeplerle bir standart oluşturma gereği düşünülerek böyle bir yola gidilmiştir.Böylelikle kaliteli ve detaylı raporlarla sitemizin saygınlığının da artacağı düşüncesindeyim.
Rapor formatı ile ilgili olarak;

açılmış konuyu da incelemenizi öneririm.
Sevgilerimle...
Bahadır bey açılmış konuyu incelememe gerek yok raporun nasıl yazıldığını iyi bilenlerdenim bu raporun karşılığında sadece teşekür temennileri oluyor oysa teşekkür temennileri yerine soru cevap şeklinde geçse daha iyi olur düşüncesindeyim süreci yavaşlatmaz adeda her iki kişiyi birbirlerine dahada yakınlaştırır online süre olayına katılmıyorum bir balıkçı balığa gittiği zaman nasıl 12 saat civarlarında ama teknede ama kıyıda duruyor ise o balık sevdası 2 saatte online başında tutar o kişiyi
Sitenin saygınlığı yazılan raporlarla değil üyelerin birbirleriyle yakınlaşmasıyla kazanılır
Mesaj sayım az olduğu için rapor veremiyorum verdiğim zaman mesaj sayınız az link veremezsiniz diye yazı çıkıyor karşıma asıl bu olaya bir çare bulun
Kendinize iyi bakın saygılar sunarım
Bul
katılıyorum
Bul
ahserku yazdı:Bahadır bey açılmış konuyu incelememe gerek yok raporun nasıl yazıldığını iyi bilenlerdenim bu raporun karşılığında sadece teşekür temennileri oluyor oysa teşekkür temennileri yerine soru cevap şeklinde geçse daha iyi olur düşüncesindeyim süreci yavaşlatmaz adeda her iki kişiyi birbirlerine dahada yakınlaştırır online süre olayına katılmıyorum bir balıkçı balığa gittiği zaman nasıl 12 saat civarlarında ama teknede ama kıyıda duruyor ise o balık sevdası 2 saatte online başında tutar o kişiyi
Sitenin saygınlığı yazılan raporlarla değil üyelerin birbirleriyle yakınlaşmasıyla kazanılır
Mesaj sayım az olduğu için rapor veremiyorum verdiğim zaman mesaj sayınız az link veremezsiniz diye yazı çıkıyor karşıma asıl bu olaya bir çare bulun
Kendinize iyi bakın saygılar sunarım

Ahmet Bey, önerileri dikkate alıp almamak kişinin bileceği bir konudur. ”açılmış konuyu incelememe gerek yok raporun nasıl yazıldığını iyi bilenlerdenim” demişsiniz. Doğrudur. Doğrudur da, size raporun nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz demedim. İncelemenizi önerdim.
Konular içinde soru sormak zaten yapılan bir olay. Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerlemesi birçok konuda mevcut. Diyalog tabii ki burada bulunan dostlarımızı birbirine yakınlaştıracaktır.
Online süre olayını biraz açayım. Ben ifade edemedim sanırım; raporunu yazan arkadaş sürekli raporunu kontrol edecek veya o anda diğer arkadaşlar inceleyecek diye bir durum yok bildiniz gibi. Raporunu yazan arkadaşımızın raporunu çok daha sonra inceleyebilecek arkadaşlar da olabiliyor. Raporu inceleyen arkadaşımızın incelediği anda av hakkında doyurucu bilgi sahibi olabilmesi için detayları standart hale getirmeye çalışıyoruz.
Sitenin saygınlığı ile konu sizin düşünceniz.”Mesaj sayım az olduğu için rapor veremiyorum verdiğim zaman mesaj sayınız az link veremezsiniz diye yazı çıkıyor karşıma asıl bu olaya bir çare bulundemişsiniz. Bu da gene sitenin bir standart uygulamasıdır.Kötü amaçlı yayını önlemek için en az 15 mesaj üstü olunca yayınlanabiliyor.
Bir çok sitede ve konularda olduğu gibi belirli kurallar ve standartlar bütünlüğü sağlandığı sürece bir topluluk daha güzel bir ortama ve ileriye taşınabilir. Bahsettiğiniz konularda da amacımız budur.
Sevgilerimle…
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Ahmet Bey, önerileri dikkate alıp almamak kişinin bileceği bir konudur. ”açılmış konuyu incelememe gerek yok raporun nasıl yazıldığını iyi bilenlerdenim” demişsiniz. Doğrudur. Doğrudur da, size raporun nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz demedim. İncelemenizi önerdim.
Konular içinde soru sormak zaten yapılan bir olay. Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerlemesi birçok konuda mevcut. Diyalog tabii ki burada bulunan dostlarımızı birbirine yakınlaştıracaktır.
Online süre olayını biraz açayım. Ben ifade edemedim sanırım; raporunu yazan arkadaş sürekli raporunu kontrol edecek veya o anda diğer arkadaşlar inceleyecek diye bir durum yok bildiniz gibi. Raporunu yazan arkadaşımızın raporunu çok daha sonra inceleyebilecek arkadaşlar da olabiliyor. Raporu inceleyen arkadaşımızın incelediği anda av hakkında doyurucu bilgi sahibi olabilmesi için detayları standart hale getirmeye çalışıyoruz.
Sitenin saygınlığı ile konu sizin düşünceniz.”Mesaj sayım az olduğu için rapor veremiyorum verdiğim zaman mesaj sayınız az link veremezsiniz diye yazı çıkıyor karşıma asıl bu olaya bir çare bulundemişsiniz. Bu da gene sitenin bir standart uygulamasıdır.Kötü amaçlı yayını önlemek için en az 15 mesaj üstü olunca yayınlanabiliyor.
Bir çok sitede ve konularda olduğu gibi belirli kurallar ve standartlar bütünlüğü sağlandığı sürece bir topluluk daha güzel bir ortama ve ileriye taşınabilir. Bahsettiğiniz konularda da amacımız budur.
Sevgilerimle…

Bahadır bey allah nasip ederse hafta sonu balıktayım o güne kadar mesaj sayım onbeşi geçer herhalde bomba gibi bir raporlan açılışı yaparım diye ümit ediyorum saygılar sunarım
Bul
Bahadır bey allah nasip ederse hafta sonu balıktayım o güne kadar mesaj sayım onbeşi geçer herhalde bomba gibi bir raporlan açılışı yaparım diye ümit ediyorum saygılar sunarım

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:Bahadır bey allah nasip ederse hafta sonu balıktayım o güne kadar mesaj sayım onbeşi geçer herhalde bomba gibi bir raporlan açılışı yaparım diye ümit ediyorum saygılar sunarım
Erden bey nasip olursa hafta sonu sabah suyunda silikon balıkla sırtıyı çekip levreğe takılacam 3 kişilik ekibi kurdum bir kişi motor kullanacak iki kişide silikonlu balıkları bırakacak denizde kıyı kıyı takılacağız teknelen sırtı randıman vermezme tekrar olda balıkçılığına döneceğiz
Bul
ahserku yazdı:Bahadır bey allah nasip ederse hafta sonu balıktayım o güne kadar mesaj sayım onbeşi geçer herhalde bomba gibi bir raporlan açılışı yaparım diye ümit ediyorum saygılar sunarım

Bereketli ve keyifli bir av dilerim.Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ahserku yazdı:Erden bey nasip olursa hafta sonu sabah suyunda silikon balıkla sırtıyı çekip levreğe takılacam 3 kişilik ekibi kurdum bir kişi motor kullanacak iki kişide silikonlu balıkları bırakacak denizde kıyı kıyı takılacağız teknelen sırtı randıman vermezme tekrar olda balıkçılığına döneceğiz

Hadi bakalım iyi avlar sizlere.Güzel levrekler takılır sırtıya umarım.
Rastgele..Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Av Raporları Mesaj ile Cebimize Gelsin .... mrs303 10 2,464 28-12-2007, 23:04
Son Yorum: tahsinmersin
  sabah raporları LeVrEkCi 1 1,391 06-04-2007, 12:57
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi