Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Raporları Mesaj ile Cebimize Gelsin ....
İşte yeni bir fikir, yeni bir öneri :

Bir mesaj grubu oluşturalım, cep telefon numaralarımızı buraya verelim. Site yöneticileri veya bu işlerle uğraşan arkadaşlar günlük, hafatalık olarak buraya bilgi versinler. Herzaman foruma giremiyoruz ve nerede ne balılığı çıktığını öğrenemiyoruz. Bunun için belli bir ücret ödeyebiliriz. Zira mesajlar bedava değil. Av raporları cebimize gelir. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
murat hocam zaten tel nolarını buraya diye zaten bir konumuz var,oradan isterseniz tel nolarını alıp sorabilirsiniz arkadaşlara.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Düşünce güzel ama uygulama biraz meşakkatli, erden abinin söylediği ihtimali değerlendirmek lazım
Bul
ali teşekkürler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Erden bu telefon numaraları nerede,bulamadım saygılarımla.
Bornova - izmir
Bul
Zaten bikaç seneye kalmaz cep telefonlarından internet kullanımı çok daha artacaktır, eh artık ozaman direk cepten girer bakarız siteye Smile
Bul
telefon numaraları bölümü yetkili odasında yetkili arkadaşlara acil ulaşmak durumlarında kullanmak üzere bir odada topladık ama bunu genelede yayabiliriz isteyen telefon numarasını yazar isteyen oradan alır olabilir.
Bul
alien13 yazdı:Zaten bikaç seneye kalmaz cep telefonlarından internet kullanımı çok daha artacaktır, eh artık ozaman direk cepten girer bakarız siteye Smile
Bu mesaj daha mantıklı
genele telefon sakıncalı gibi
Bul
Arkadaşlar hergün bir sürü reklam sitelerinden abuk sabuk mesajlar alıyoruz ve hiçbir işimize yaramıyor, çoğunu okumadan siliyoruz. Şayet ben her hafta Cep telefonuma Kısa Av raporları verebilecek, şurada şu çıkıyor, burada bu çıkıyor v.b. gibi şeklinde bir bilgi gelmesini tercih ederim. Bu bilgi için reklam da okumaya razıyım. Sanırım bu işi yapan firmalar vardır. Reklam okuma karşılığı birtakım bilgiler yollayabilirler. Bana çok mantıklı ve son derece güzel gelen bu fikri benimsememiş olmanızı anlayamadım birtürlü. Çok yakında bu hizmeti birileri verecektir mutlaka bundan son derece eminim. Neden bizim sitemiz bir ilk olmasın bu işte. Herzaman ilk yapanlar kazanır diye biliyorum ben. Yanılıyormuyum acaba.Bunun için her ay 20-30 kontör feda edebilirim rahatlıkla. Zaten isteyen böyle bir gruba girecektir, istemeyen girmesin tabiki. Bu konu üzerinde birdefa daha düşünmenizi istiyorum.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
İstanbulda yaşayanlar için düşünülebilir Murat hocam,forumda takip edebildiğim kadar aynı gün bir arkadaşımız kovasını doldururken bir diğer arkadaşımız boş dönüyor.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Av Raporları ! alien13 30 5,022 21-05-2009, 21:49
Son Yorum: ahserku
  sabah raporları LeVrEkCi 1 1,392 06-04-2007, 12:57
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi