Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lüfere gel.....
arkadaşlar bizleride düşünün yeniçiftlik taraflarınada yollayın lüferlerden lütfen herkese güzel avlar rastgele
Bul
afala yazdı:maltepe sahılden alıyorlar fenerbahcede olabilir ama banko maltepe vondurlent önü diyorum...

Cengiz dostum canlı sonarım sana bravo diyorum paylaşımların icin selamlar.
GURHAN yazdı:Bizim buralarda 1 aydır zarganayla tutuluyor. Uzun oltaya gidemedikki fırsat bulup. Sad
Gürhan senin tekne pas tutu yaw gözünü seveyim etme eyleme
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
Harun yazdı:
afala yazdı:az önce kücükyalıda yücel ,ozan,onur,mehmetabi daha birkaç arkadaş daha vardı ozan bir tane sarı kanat almış birde gelincık almıştı arkadaşlar....
way bee lüferciler iş başında desene
yaw şu üsküdarda durum nedir sabahları çıkıyormuş diyorlar lütfen birileri teyid etsin boşuna gelmiyelim okadar yolu

abi bir araştıralım bi konuyu..olumlu bir şey olursa uyandırırım seni..o kadar yolu boşuna gelmezsin ozaman..acelede etme..üsküdarda bugün su çok sakinmiş..normalde 150 gr çapari çalışırken 75,100 gr çalışmış..balık olsa haberimiz olur..saygılar..
Ozan istediğin saatte uyandırabilirsinBoboBobo
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
Harun yazdı:
afala yazdı:az önce kücükyalıda yücel ,ozan,onur,mehmetabi daha birkaç arkadaş daha vardı ozan bir tane sarı kanat almış birde gelincık almıştı arkadaşlar....
way bee lüferciler iş başında desene
yaw şu üsküdarda durum nedir sabahları çıkıyormuş diyorlar lütfen birileri teyid etsin boşuna gelmiyelim okadar yolu

abi bir araştıralım bi konuyu..olumlu bir şey olursa uyandırırım seni..o kadar yolu boşuna gelmezsin ozaman..acelede etme..üsküdarda bugün su çok sakinmiş..normalde 150 gr çapari çalışırken 75,100 gr çalışmış..balık olsa haberimiz olur..saygılar..

Sabahı bilmem ama demin Üsküdar'daydım. İstavrit vardı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lüfere devam ..... AFALA 33 5,162 21-10-2007, 00:32
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi