Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
borukurdu takma aparatı
Hakan bu aletin dış çapı nedir ?buru şeklindemi ?bunun ingilizce ismi varmı ?
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Hakan bu aletin dış çapı nedir ?buru şeklindemi ?bunun ingilizce ismi varmı ?

bildiğin yorgan iğnesinin kalını ama örgü şişi kadarda değil, şekil olarakta iğneye benziyor,ingilizce ismini bilmiyorum
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Bulamayanlar için küçük ve pratik bir çözüm.Bir medikalciye gidip bir iğne alıyorsunuz.Bu iğne normal iğne değil.Tam hatırlamıyorum ama bel rahatsızlıklarında direk ilaç vermek için kullanılıyordu galiba.Kurt takmak için çok güzel bir alet.Yani yurt dışında aramaya gerek yok WinkWink
Bul
Erdem senin bahsettiğn ejektör 60 ml bende var da solcan b unulla nasıl takılıyor anlamadım kusura bakmayın resimli anlatım yapana şimdiden çok teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Erdem senin bahsettiğn ejektör 60 ml bende var da solcan b unulla nasıl takılıyor anlamadım kusura bakmayın resimli anlatım yapana şimdiden çok teşekkürler.

Abi şuan elimd ekurt olmadığı için kuru kuru anlatımdan kimse birşey anlamaz.İlk fırsatta hallederim bu işi.
Bul
ERDEMYILMAZ yazdı:Abi şuan elimd ekurt olmadığı için kuru kuru anlatımdan kimse birşey anlamaz.İlk fırsatta hallederim bu işi.

http://www.dailymotion.com/relevance/sea...ng-4_sport
bu adresteki videoda telin kullanımı görünüyor.
Bul
yalova tatar yazdı:çok basit bunu yapmak,bisiklet tekerinin jant telini kullanırsınız ,baş tarafını kesip bırakırsın çünkü akort ayarı yapılan yer delikli ,bu kadar basit dimi.Happy nasıl fikir ama BoboSeerf
Abi bayılıyorum bu milletimin pratik çözümlerine.Hay Allah çok yaşa be Abi.Tek kelimeyle "harika".Alkis
Bul
Dostlar, olayı anladım. Ama evde olta iğnesi bulunmadığından, benim makinenin makrosu da çalışmadığından anlatabilirim sadece.

Bir dostun söylediği omuriliğe girilen iğne (İntramedullar, intraspinal diye geçer) bu iş için uygun. Bende pembe iğne var. Boyu 3 cm. Eğer takacağınız kurdun boyu bu kadarsa işe yarar. İntramedullar iğneler elbette çok daha uzun.

İğneye kurdu karanlıkta bile takarım ama, köstek üstüne kadar takmak gerekirse olanaksız. O zaman bu aparat şart.

Öncelikle belirlediğiniz uzunlukta kurdu iğneye geçireceksiniz. Sonra olta iğnesinin ucunu, kurt iğnesinin ucundaki deliğe geçireceksiniz, kurdu sıvazlayarak olta iğnesi ve köstek üzerine kaydıracaksınız. Tüm olay bu! Anlayacağınız, delik dikiş iğnesi gibi yanda değil, boru gibi tam alnında iğnenin. Enjektör iğnesi gibi yani.

Rastgelsin..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Nihayet biraz kandırmacayla çekebildim fotoyu. İntra medullar iğneler bunun 3 katı filan uzunlukta olur. Bunun boyu 3 cm. Tabi kullanmadan önce sivri ucun taşlanarak yuvarlatılması gerek. (Başka yöntem kullanmayın!)

Yarın iğne bulup kullanılışını da fotoğraflamaya çalışırım. Tabi kurt yerine başka bişey kullanarak! Happy

[Resim: ignegx7.th.jpg]
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Ruhan emeğine sağlık fotoları bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Toprak solucanı;muhafaza ve iğneye takma püf noktaları oltam 14 17,040 30-08-2009, 14:03
Son Yorum: alperburdur
  oltaya doğru yem takma bahriyeli 12 9,376 30-12-2007, 23:11
Son Yorum: bahriyeli
  canlı yem yakalama  aparatı YAŞAR TAŞKIN 16 5,945 15-07-2007, 23:57
Son Yorum: ozerture
  iğneye boili veya mısır takma şekli than58 21 9,488 04-12-2006, 00:52
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi