Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levreği kaptım
instinct yazdı:harun abi selam nasılsın abi?
silivriden sonra 16 km daha gidiyorsun ve bizim yazlık var orda gümüşyakada .
yolun düşerse buyur gel hafta sonları misafirim ol.
bu sene ömrümde görmediğim kadar fazla levrek gördüm bizim oralarda aklında bulunsun.
gerçi sen iri lerinden almışsın bir tane ama inanki bunun çok daha büyüklerini zıpkınla yaraladım ama nasip değilmiş.

Taner yolum düşmezmi illa yol düşürürüz sen müsait olduğunda ben zıplar gelirim
Bul
GURHAN yazdı:    Bereketli olsun. Hah şöyle yaw ne o öyle iskorpit gelincik Smile))
Bu işte benim komisyonum ne olacak ne de olsa sabaha kadar gaz verdik.Bobo
    Çok sevindim senin gibi ustaya da böyle avlar yakışır. Devamı da gelsin inşallah.

Walla gürhan doğru söylüyorsun bir iskorpittir gittik iyi gaz verdin ama yer yurt bilmiyorum her yer plaj aslında süper yerler var ama ya özel liman ya gümrüklü saha falan falan oralara girebilsen varya koparsın herhalde ama şunu anladım iyi poyrazda oralarda kesin balık alınır tabii yem canlı olacak
Bul
ABİ SÜPERSİN..inan şu an kendim tutmuş gibi mutlu oldum balığı..levrek abi bu yav..oraya gidelim abi bu hafta içi..isparimizi izmaritimizi yakalayalım ..gidelim...tebrik ediyorum valla helal olsun gittin balığı buldun...işte budur abi balıkçı..öyle oturmakla balık gelmez...sen gidecen balığın yanına..saygılar..rastgele..AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
BALIK and OZAN yazdı:ABİ SÜPERSİN..inan şu an kendim tutmuş gibi mutlu oldum balığı..levrek abi bu yav..oraya gidelim abi bu hafta içi..isparimizi izmaritimizi yakalayalım ..gidelim...tebrik ediyorum valla helal olsun gittin balığı buldun...işte budur abi balıkçı..öyle oturmakla balık gelmez...sen gidecen balığın yanına..saygılar..rastgele..AlkisAlkisAlkisAlkis
Ozancım sen nezaman müsait olursan 2 gün önceden haberleşelim Erol abiyle M.Ali abide gelirler belki
Bul
valla ben salı çarşamba izinliyim...salı akşam gider sabahlarız...tam tekmil gitmek lazım...bizimkilere ben bi çıtlatayım yarın sabah..sana haber uçururum..
Bul
Tamam çakmak büyüklüğünde izmarit veya ispari yanlız havada poyraz rüzgarlı olacak
Bul
o kadar küçük bulabilirmiyiz bilmiyorum..rüzgar daha iyi bizim için..ilerya ayarlayalım gelincik falan ..teke de olur,sardalya olur taze..yaparız bişeyler..
Bul
evet ilerye olur teke olur canlı tutmak lazım ama poyraz rüzgarıda tam yüzüne vuruyor üşüme ve nemlenme durumları olur zaten resime bakarsan kışın giydiğim montumu girdim
Bul
belki rüzgar olmaz ogün her geceoluyormuymuş rüzgar..
Bul
71harun bereketli olsun bugulama yap levregi süper olur defne yapragını unutma Smile yalnız keşke beni arasaydın 3 gündür misafirim var bi bahaneyle kaçardım canlı yemimde vardı sabaha kadar balık tutacak yem stogum vardı neyse güzel olmuş birader geldi 5 dklıgına baglandım internet çok yavaş burada çıkacagım çarşamba dönüyorum levrek lüfer istavrit resimleri bol bol gönderecegim güzel avlar yaptım bugün levrek aldım hafta içide levrek aldım lüfer çok bol tuttum hepsini çarşamba akşamı gönderecegim.
sadece bu konuya cevap yazıp çıkıyorum siteyi ve sizleri çok özlemişim görüşmek üzere herkese selamlar 71
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1 Karadeniz levreği drasty41 22 3,412 08-11-2012, 20:33
Son Yorum: drasty41
  Sabırla bekledim Paşayı kaptım Cihan Deniz 35 4,218 13-08-2012, 22:01
Son Yorum: Cihan Deniz
  Sezonu açtım alabalıkları kaptım çılgınbalıkçı 35 4,417 14-06-2012, 12:27
Son Yorum: muratcoskun
  Amerikan Levreği turna 21 4,574 24-11-2010, 21:44
Son Yorum: turna

Hızlı Menü: