Yorumları: 6,533
Konuları: 144
instinct yazdı:harun abi selam nasılsın abi?
silivriden sonra 16 km daha gidiyorsun ve bizim yazlık var orda gümüşyakada .
yolun düşerse buyur gel hafta sonları misafirim ol.
bu sene ömrümde görmediğim kadar fazla levrek gördüm bizim oralarda aklında bulunsun.
gerçi sen iri lerinden almışsın bir tane ama inanki bunun çok daha büyüklerini zıpkınla yaraladım ama nasip değilmiş.
Taner yolum düşmezmi illa yol düşürürüz sen müsait olduğunda ben zıplar gelirim
GURHAN yazdı: Bereketli olsun. Hah şöyle yaw ne o öyle iskorpit gelincik
))
Bu işte benim komisyonum ne olacak ne de olsa sabaha kadar gaz verdik.
Çok sevindim senin gibi ustaya da böyle avlar yakışır. Devamı da gelsin inşallah.
Walla gürhan doğru söylüyorsun bir iskorpittir gittik iyi gaz verdin ama yer yurt bilmiyorum her yer plaj aslında süper yerler var ama ya özel liman ya gümrüklü saha falan falan oralara girebilsen varya koparsın herhalde ama şunu anladım iyi poyrazda oralarda kesin balık alınır tabii yem canlı olacak
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
valla ben salı çarşamba izinliyim...salı akşam gider sabahlarız...tam tekmil gitmek lazım...bizimkilere ben bi çıtlatayım yarın sabah..sana haber uçururum..
Tamam çakmak büyüklüğünde izmarit veya ispari yanlız havada poyraz rüzgarlı olacak
o kadar küçük bulabilirmiyiz bilmiyorum..rüzgar daha iyi bizim için..ilerya ayarlayalım gelincik falan ..teke de olur,sardalya olur taze..yaparız bişeyler..
evet ilerye olur teke olur canlı tutmak lazım ama poyraz rüzgarıda tam yüzüne vuruyor üşüme ve nemlenme durumları olur zaten resime bakarsan kışın giydiğim montumu girdim
belki rüzgar olmaz ogün her geceoluyormuymuş rüzgar..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884

harun bereketli olsun bugulama yap levregi süper olur defne yapragını unutma

yalnız keşke beni arasaydın 3 gündür misafirim var bi bahaneyle kaçardım canlı yemimde vardı sabaha kadar balık tutacak yem stogum vardı neyse güzel olmuş birader geldi 5 dklıgına baglandım internet çok yavaş burada çıkacagım çarşamba dönüyorum levrek lüfer istavrit resimleri bol bol gönderecegim güzel avlar yaptım bugün levrek aldım hafta içide levrek aldım lüfer çok bol tuttum hepsini çarşamba akşamı gönderecegim.
sadece bu konuya cevap yazıp çıkıyorum siteyi ve sizleri çok özlemişim görüşmek üzere herkese selamlar