Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hello men geldi
   Kamil abi hoşgeldin. Gelir gelmez yayına başlarsın diye tahmin etmiştim ama yanılmışım. Smile Hacı yolu bekler gibi senin filmin dolmasını mı bekleyecez şimdi.BoboBoboBobo
Bul
kamil kardeş hoşgeldin tatilin iyi geçmiştir işallah rastgele
Bul
arkadaşlar hoşbulduk tilki misali geldik işte izin fena değildi ırmakda çamur akıyordu bu sene hala temmuz ayı olmasına rağmen yayın o kadar yokdu ama felaket derecede sazan vardı bu sene danimarkadan gelen kayınçomda aramıza katılınca iyi oldu. tek kötülüğü fotoğraf makinasını almayı unutmuşuz sazasnları ve bazı yayınların resmini çekemedik midede enzimlendiklerinden dolayı anakaraya gidip gelince makinamıda aldım ama bir adet yayın resmi var oda ufak bişi napalım.
Bul
GURHAN yazdı:   Kamil abi hoşgeldin. Gelir gelmez yayına başlarsın diye tahmin etmiştim ama yanılmışım. Smile Hacı yolu bekler gibi senin filmin dolmasını mı bekleyecez şimdi.BoboBoboBobo

bence filmin dolması hikaye
kamil ılıpınar sirkülerine aykırıda ondan sitede yok Bobo
Bul
koş keldin kamil
Bul
vay kamil abim nerelerdesin.sitede seni görmek güzel.sen geliyorsun balıklar kim bilir kaç ay sonra siteye gelir.ne ettin.balıklar nasıl.
Bul
ya bu balıkların hazmı ne kadar güzelmiş ye ye doymuyor insan tadına yakalaması ayrı bir zevk yemeside başka bir zevk oluyor canımmm
Bul
afiyet olsun.öğle arası yine beni sakaryaya yollayacan .karnım acıktığı zaman .burda balık yemekleri konuşulunca dayanamıyorum.balık ekmek yemek lazım.
Bul
abi bütün yayın'lı mesajlar gözü yaşlı kaldı Smile hoş geldin safalar getirdin. Yayın'ları yayınlamaya devam usta..
Bul
Hoş geldin sefalar getirdin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bucalı geldi.. bucalı2008 25 3,509 27-03-2008, 21:13
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi