Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hello men geldi
Bobooh be nihayet gelebildim aranıza izin dönüşü şokdaydım bizim sistemi göçertmişler ama bu gün itibarı ile aranızdayımBobo şükür kavuşturana desem yeri herhalde bu gün ilk milli oluşum aranıza bir ay aradan sonra milleettttt ne var ne yok yazın bakalım ben yokken kimle dalganızı geçtiniz ha her halde aliçoyladır he he
Bul
abi özlettin kendini senin yokluğunda yayın göremez olduk nerelerdesin abi yaw
meraktan çatladık kamil abimiz nerde diye
büyük yayın üstadının yokluğu hemen hissediliyosu sitede

hoş geldin abi
Bul
Embarrassedteşekkürle valla izin iyiydi ama dönüş kötü oluyor geri neyse az kaldı emekliliğe sabır yeni yayında var makinada ama dijital olmadığı için flimin dolmasını bekliyecem artık 2007 yayını pek yakında forumda olacak bekleyyinBobo
Bul
hoş geldin kamil abi
Kamil ILIPINAR yazdı:Embarrassedteşekkürle valla izin iyiydi ama dönüş kötü oluyor geri neyse az kaldı emekliliğe sabır yeni yayında var makinada ama dijital olmadığı için flimin dolmasını bekliyecem artık 2007 yayını pek yakında forumda olacak bekleyyinBobo

abi yayın resimlerini bekliyoruz merakla izinin iyi geldiği neşenden belli abi
inşallah bu neşen hiç kaybolmaz

abi yayın resimleri kamil ılıpınar sirkülerine aykırı değildir inşallah
37/2 'ye uygun olsada kamil ılıpınar sirkülerine göre ufak olmasın
alıştırdın bizi büyük yayınlara Bobo
Bul
Kamil hoşgeldin.
Bul
kamil abi merak ettiğim bişey daha var aklımdayken sorayım
a.kare balıkçı nerelerde? oda görünmez oldu
Bul
o başka bir sitede admin artık burada sadece üye olduğu için ara ara geliyor.ilkler kadar olmasada bu yayında fena değil gibime geldi bana he he arkadaşlar hoşbulduk sağolunnn
Bul
kamil kardeş hoş geldin özlettin kendini
Bul
kamil abi hoşgeldin...özlettin kendini,valla fotoğrafları 4 gözle 72bekliyorum,tatil iyi geçmiştir işallah,eğlenip ,senenin yorgunluğunu atmışsındır....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bucalı geldi.. bucalı2008 25 3,509 27-03-2008, 21:13
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi