Yorumları: 1,372
Konuları: 32
mrs303 yazdı:T-Shirt ve Şapkamı teslim aldım. Harika olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık Balık tutarken bu kim? Acaba foromdanmı diye herkese bön bön bakıp hoop hemşerim ne bakıyon açıkta birşeymi gördün ....gibi laflar duymicaaz. Direkt yanına gidip ensesine şaplatabiliriz. ( Umarım Denizi boylamayız
)
T-Shirt-şapka yı giydikten sonra şaplat Murat Hocam, yanlış anlaşılmasın
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Ben Karabiga sahilde balık avlarken giydim. Şapkada amblemi görenler "görevlimisin abi" diye soruyor. Hayır amatör balıkçıyım diyorum. Anlıycan amblemi gören tırsıyor biraz. Kendimi sanki bir misyon yüklenmiş gibi hissettim doğrusu. Bol balıklı günlerde giymen dileği ile, hayırlı olsun.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
kılçık yazdı:mrs303 yazdı:T-Shirt ve Şapkamı teslim aldım. Harika olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık Balık tutarken bu kim? Acaba foromdanmı diye herkese bön bön bakıp hoop hemşerim ne bakıyon açıkta birşeymi gördün ....gibi laflar duymicaaz. Direkt yanına gidip ensesine şaplatabiliriz. ( Umarım Denizi boylamayız
)
Ben Karabiga sahilde balık avlarken giydim. Şapkada amblemi görenler "görevlimisin abi" diye soruyor. Hayır amatör balıkçıyım diyorum. Anlıycan amblemi gören tırsıyor biraz. Kendimi sanki bir misyon yüklenmiş gibi hissettim doğrusu. Bol balıklı günlerde giymen dileği ile, hayırlı olsun.
Ellerini arkadan bağlayıp dolaşacaksın. Bir de düdük olsa. Milleti muma çevirirsin abi.
Yorumları: 464
Konuları: 19
Çımariva yazdı:kılçık yazdı:mrs303 yazdı:T-Shirt ve Şapkamı teslim aldım. Harika olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık Balık tutarken bu kim? Acaba foromdanmı diye herkese bön bön bakıp hoop hemşerim ne bakıyon açıkta birşeymi gördün ....gibi laflar duymicaaz. Direkt yanına gidip ensesine şaplatabiliriz. ( Umarım Denizi boylamayız
)
Ellerini arkadan bağlayıp dolaşacaksın. Bir de düdük olsa. Mileti muma çevirirsin abi.
ne güzel olmuş işte yasak avlanma yapanlar özellikle tırsar uyardınmı gık demeden toparlanır giderler...:
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
benimde şu an kargo geldi.süper olmuş .iyiki böyle bir şey yapmışız.teşekkürler.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
bizim kilerde gelmiş birazda ozanla almaya gidecez, sabah hastaneye getirdiler ozan yok diye alamadık şimdi ozan geliyo beraber almaya gidecez
Yorumları: 569
Konuları: 43
Yorumları: 569
Konuları: 43
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Arkadaşlar kargosu gelmeyenler kargo şirketinden takip etsinler lütfen
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
tişört ve şapkalar geldi çok güzel olmuşlar emeği geçen arkadaşları ellerine sağlık şimdi ne zaman toplanıyoruz herkesi imrendirelim
Yorumları: 266
Konuları: 16
Benimde t-shirt ve şapkam dün geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kışın giymek için yağmurluk gibi birşeyde yaptırsakmı ne dersiniz?