Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TİŞÖRT VE ŞAPKA KARGO BİLGİLERİ
mrs303 yazdı:T-Shirt ve Şapkamı teslim aldım. Harika olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık Balık tutarken bu kim? Acaba foromdanmı diye herkese bön bön bakıp hoop hemşerim ne bakıyon açıkta birşeymi gördün ....gibi laflar duymicaaz. Direkt yanına gidip ensesine şaplatabiliriz. ( Umarım Denizi boylamayız 63 )

T-Shirt-şapka yı giydikten sonra şaplat Murat Hocam, yanlış anlaşılmasın Smile Ben Karabiga sahilde balık avlarken giydim. Şapkada amblemi görenler "görevlimisin abi" diye soruyor. Hayır amatör balıkçıyım diyorum. Anlıycan amblemi gören tırsıyor biraz. Kendimi sanki bir misyon yüklenmiş gibi hissettim doğrusu. Bol balıklı günlerde giymen dileği ile, hayırlı olsun.
Bul
kılçık yazdı:
mrs303 yazdı:T-Shirt ve Şapkamı teslim aldım. Harika olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık Balık tutarken bu kim? Acaba foromdanmı diye herkese bön bön bakıp hoop hemşerim ne bakıyon açıkta birşeymi gördün ....gibi laflar duymicaaz. Direkt yanına gidip ensesine şaplatabiliriz. ( Umarım Denizi boylamayız 63 )

T-Shirt-şapka yı giydikten sonra şaplat Murat Hocam, yanlış anlaşılmasın Smile  Ben Karabiga sahilde balık avlarken giydim. Şapkada amblemi görenler "görevlimisin abi" diye soruyor. Hayır amatör balıkçıyım diyorum. Anlıycan amblemi gören tırsıyor biraz. Kendimi sanki bir misyon yüklenmiş gibi hissettim doğrusu.  Bol balıklı günlerde giymen dileği ile, hayırlı olsun.

Ellerini arkadan bağlayıp dolaşacaksın. Bir de düdük olsa. Milleti muma çevirirsin abi.
Bul
Çımariva yazdı:
kılçık yazdı:

T-Shirt-şapka yı giydikten sonra şaplat Murat Hocam, yanlış anlaşılmasın Smile  Ben Karabiga sahilde balık avlarken giydim. Şapkada amblemi görenler "görevlimisin abi" diye soruyor. Hayır amatör balıkçıyım diyorum. Anlıycan amblemi gören tırsıyor biraz. Kendimi sanki bir misyon yüklenmiş gibi hissettim doğrusu.  Bol balıklı günlerde giymen dileği ile, hayırlı olsun.

Ellerini arkadan bağlayıp dolaşacaksın. Bir de düdük olsa. Mileti muma çevirirsin abi.

ne güzel olmuş işte yasak avlanma yapanlar özellikle tırsar uyardınmı gık demeden toparlanır giderler...:Smile))
Bul
benimde şu an kargo geldi.süper olmuş .iyiki böyle bir şey yapmışız.teşekkürler.
Bul
bizim kilerde gelmiş birazda ozanla almaya gidecez, sabah hastaneye getirdiler ozan yok diye alamadık şimdi ozan geliyo beraber almaya gidecez
RaPaLaCı yazdı:
Harun yazdı:
Çımariva yazdı:Abimiz 3 tane sakallı hayranıyla poz vermişti. Ben gördümSmile
Hüseyin sakallı dedinde aklıma geldi sabah ibrahim abiyle çay içiyorduk baktım üzerinde misina parçası kalmış sonra anladıkki İbrahim abinin saçıymış şimdi ben o saçdan yanına 2 de floş atıp 2 köstek yapıcam birde balık aldımmı yandı İbrahim abi

08 misinadır o,misina.BoboBoboBobo

abi senin durum vahim bunlar balık tutarlarsa eğer . o 08 misinalara iğne bağlayıpta suya atmasınlar seni
abi ozaman ayak kara da da olmaz Bobo
Bul
Çımariva yazdı:
kılçık yazdı:

Ellerini arkadan bağlayıp dolaşacaksın. Bir de düdük olsa. Milleti muma çevirirsin abi.

valla iyide olur yasak av yapanları korkutmak için yada en azından anlattıklarımızı dinletmek için Smile
Bul
Arkadaşlar kargosu gelmeyenler kargo şirketinden takip etsinler lütfen
Bul
tişört ve şapkalar geldi çok güzel olmuşlar emeği geçen arkadaşları ellerine sağlık şimdi ne zaman toplanıyoruz herkesi imrendirelim
Benimde t-shirt ve şapkam dün geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Kışın giymek için yağmurluk gibi birşeyde yaptırsakmı ne dersiniz?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  T-shİrt Ödeme bİlgİlerİ LeVrEkCi 422 39,068 03-10-2009, 14:44
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  tshirt-şapka sipariş formu LeVrEkCi 98 14,496 15-11-2007, 10:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tişört ve Şapka Siparişi verilmiştir Lapsetur 13 3,661 09-07-2007, 17:24
Son Yorum: Lapsetur
  Tişört ve Şapka için havale yapanlar. SerenaY66 7 2,205 22-06-2007, 21:35
Son Yorum: Köksal
  Baskılı Şapka Hk. printix 18 3,327 13-06-2007, 00:03