Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyüne gidip eğlendik; beraber paylaşalım dedik resimlerin devamı
Yücel,fotokopici,istavritçi,aahmet,rüzgar 1 arkadaşlar kutlarım sizi.Çok güzel birliktelik olmuş.Alkis
Yücel, bazı resimlerde ipe dizilmiş ''soğan balıkları'' gördüm yanılmıyorsam. Onları ne ile tuttunuz ? ne yemi kullandınız BoboBobo
Bul
Paylaşım tek kelime ile harika tam bir keyif ve anılarla dolu bir hafta sonu allah içinize sindirsin ne güzel olmuş ne güzel olmuş tekrarını daha keyifli dilerim
Bul
kardeşim yücel bizleri davet ettigin için sağol köydeki arkadaşların ve ayrıca baban ve annen bizi çok iyi karşıladıkları için herkese ve ayrıca yücel kardeşime teşekkür ederim
Bul
mükemmel bi hafta sonu olmuş daha bollaşır o balık işallah bende gidicem bu yaz
Bul
Tebrik ederim belliki herşey süper geçmiş maşallah.Allah muhabbetinizi arttırsın.
Bul
tebrikler yücel burdaki resim yok ama gelemdiğim için affedin sebebini söylemiştim düğünler dernekler vs vs ama ağustosun sononda veya eylül de mutlaka giderim oralara
Bul
bide 8 inci resimde erol abinin kaşları şapkanın üstünemi düşmüş ne terek üstünde duruyomuş gibi Bobo Bobo Bobo Bobo
Bul
Böyle güzel bir yere gitmemize,gezip görmemize vesile olan değerli arkadaşım yücele ne kadar teşekkür etsem azdır.Ayrıca bu gurubun içinde amacı gezmek ve balık tutmak olan ve her konuda anlaşabilen,paylaşabilen birbirine destek olmasını bilen,yaşamayı ve doğayı seven bir arkadaş gurubuyla beraber olduğum için ne kadar mutlu olduğumu yazıya dökmem mümkün değil.Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum.Ayrıca siz site arkadaşlarıma bizlere mesajlarınızla destek olduğunuz için saygılar sunuyorum.
Bul
ya arkadaşlar şimdi pişman oldum vallaya helede kırmızı soganlar vavya bidahaki nezaman erdekte toplantı geliyorum
Bul
Lakerda yazdı:Yücel,fotokopici,istavritçi,aahmet,rüzgar 1 arkadaşlar kutlarım sizi.Çok güzel birliktelik olmuş.Alkis
Yücel, bazı resimlerde ipe dizilmiş ''soğan balıkları'' gördüm yanılmıyorsam. Onları ne ile tuttunuz ? ne yemi kullandınız BoboBobo

abi mera çok güzel yem toprak mevkii tarla olta falan kullanmadık elle yakaladık elle heh heh heh heh

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turan köy izmarit avı. erdekli 19 2,449 22-05-2014, 19:50
Son Yorum: tahsinmersin
  s hafta sonu fotolarının devamı acemi dalgıç 1 1,222 22-11-2011, 23:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,242 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel
  Tekneye bir göz atalım dedik, hazır gelmişken sırtı çektik, kısa günün karı :) Salih Reis 30 6,225 15-03-2009, 17:24
Son Yorum: oltacı
  13/07/2007...:15/07/2007 erdek turan köyü balık avı erdekli yücel 14 4,832 14-07-2007, 00:36
Son Yorum: yalova tatar
  Terkos ve Sazlı Bosna Raporu Devamı derhan 9 2,401 01-05-2007, 11:27
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi