10-07-2007, 09:11
tanerim geçmiş olsun......aman dalarken çok dikkatli olun etrafınızı göremiyorsunuz ...tanerim sen yinede kaba kuvvet düşünme gerekli merciler senin yerine hallederler bu işi
hafta sonu az kalsın ölüyordum
|
10-07-2007, 09:11
tanerim geçmiş olsun......aman dalarken çok dikkatli olun etrafınızı göremiyorsunuz ...tanerim sen yinede kaba kuvvet düşünme gerekli merciler senin yerine hallederler bu işi
10-07-2007, 09:14
Allah beterinden korusun. Büyük geçmiş olsun... bu olayın peşini bırakmamak lâzım, o (hıyar) aynı hataya tekrar düşmeden, gereken yapılmalı..
10-07-2007, 09:27
Sevgili Taner büyük geçmiş olsun,
bundan 4-5 yıl önce ben de tekne ile balıktan dönüyordum. hiçbir işareti olmayan biri dalıyormuş ve inanki havada biraz dalgalıydı dalanın hemen yanından geçmişiz, teknenin hemen ardından dalgıç kıyafetli biri çıktı, verilmiş sadakamız varmış ki birsey olmadı. ertesi gün hemen müracaat etip Amatör kaptan belgesi için sınava girdim. Nihat kardeşimizin dediği gibi mutlaka bir işaret şamandırası ile dalın yoksa çok acı olaylarla karşılaşabiliriz. tekrar geçmiş olsun.
10-07-2007, 11:37
kardeşim geçmişler olsun..allah korumuş..çok korkuyorum bu olaylardan..fazla açılmamak lazım..ama teknelerinde o kadar yakından geçmeleri çok büyük sorumsuzluk..şamandıralarımızı koyalım öyle dalalım..ama ben genelde kıyı boyu gezerek avlanıyorum...olduğumuz yere dalsak o zaman olurda...neyse tedbirli olmak lazım..can tatlı..daha yaşıyacak çok güzel günler var önümüzde..hadi kal sağlıcakla..kendine dikkat et..saygılar..rastgele..
10-07-2007, 14:26
geçmiş olsun taner herzaman can
güvenliği ön planda olmalı konuşmak kaba kuvvetten daha iyidir.
10-07-2007, 15:36
taner geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakan varmış
10-07-2007, 17:56
taner geçmiş olsun,
yaşadığın olay itibarıyla allah seni sevenlerine bağışlamış demek geldi içimden, bana göre ; şu an itibarı ile kızgınlığını ve sinirlenmeni doğal buluyorum, ancak özellikle belirtiyorum yaşadığın an itibarıyla, ama dediğim gibi seni sevenlerin ve geleceğin için farklı alternatifleri düşünürken,durmak zorundasın. evet sana garip gelecek ama zorunluluk, kendin için olmasa bile sorumlu olduğun / olacağın canlılar (mesela cocuğun ) için, en güzel çözüm yolu dinginleştikten ve olay üzerine senin görüşlerinin tersine yorum yapanları harmanlayarak bulacağın cözüm'dür. hadise nerede oldu belirtmemişsin, ben, istanbul'da bana ters gelen bir işlem elzem hal aldığında ne yapıyorum, olay + ve - yönde değerlendirildikten ve kanuni veri topladıktan sonra ; yaklaşık 1 hafta sürüyor, kafadan istanbul valiliğine dilekçe yazıyorum, mutlak şartta cevap veriyorlar, edinmiş olduğum belge dahilinde arıza olanların bağlı olduğu kuruma bildirim yapıyorum, gerisinle onlar uğraşıyorlar, şunu da unutmamak lazım her şartta uygulanabilecek bir kanun maddesi mutlaka var, hem benim için, hem karşı taraf için, lehte veya aleyhte tartışılır, o ayrı konu,, kıssadan hisse ; senin yaş 28, benim yaş 40, daha değerli ve yaşça bizden büyüklerimiz/büyüklerin var, sonuç : kızgınlık ile yapılan mutlaka kendine geri dönüyor, bu seni veya yaşadığın ve/veya bizim anlayamayacağımız hislerini bir nebze farklı yöne çekermi bilmem ? banane, adam sende terim veya düşünceleri bana da çok ters, al sana hafta sonu trafıkte yaşadığım bir sorun, plaka ; 34 j. 3.., ben senden daha avantajlıyım, etiketi belli, alemi cihan olsa TC sınırları içinde çantada keklik, neler yapabileceğimin farkında olmayan hayvani jipin sahibi,,, ama ben hala olayı ben mi hatalıdım şeklinde tartmakla meşgulum, not : bu arada kartalda getirdiğin votkadan tatma imkanım olmamıştı, sözün var sen alacaksın, bizler tekrar paylaşacağız, yıllar sonra elimde baston olsa bile söz içeçeğim,,,
Niyazi - 1967 - 0+
11-07-2007, 08:54
niyazi abi sağol uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim.
ama benim yazlıktaki arkadaşlarımın olayı halletmişler bile. gece fiber tekneye 2 tane delik açmışlar bile. umarım sahibi biraz akıllanır. bende her zaman kanundan yanayım.kaba kuvveti hiç sevmem.ama ne demişler kötek cennetten çıkmadır. xuxu yu sipariş ettim 3-4 şişe getiricekler inşallah. sözüm söz sen hiç merak etme niyazi abi.
11-07-2007, 09:14
taner sana yakıştıramadım her ne olursa olsun yaptıgın şey yanlış kusura bakma dayak cennetten çıkmadır ama dostta acı söyler bende yalan yok yaptıgın büyük yanlış hemde çok kötü bir örnek
11-07-2007, 11:19
yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum zaten nihatım.
ben arkadaşlarıma sadece kim olduğunu bulun demiştim , onlarda bulunca cezasını vermek istemişler ve vermişler. işin bu kısmı benim haricimde gelişti. ama üzüldüğümüde söyliyemem. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hafta sonu karlı geçecek | LeVrEkCi | 12 | 3,745 |
03-01-2009, 13:19 Son Yorum: harslan1978 |
|
Hafta sonu aman dikkat.... ! | Salih Reis | 18 | 3,059 |
15-02-2008, 16:59 Son Yorum: istavritci |
|
Hafta sonu fırtına | H.A.R.U.N | 13 | 2,409 |
09-11-2007, 19:02 Son Yorum: LeVrEkCi |