Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu az kalsın ölüyordum
bu hafta sonu yazlığa gittim.
hazır denizde güzelken dalıyim bari bişayler vururum dedim.
sahilden 20 mt kadar açıldım suyun derinliği 2 mt kadar kumda mırmır arıyorum.
baba bir mırmırın peşine tam dalıyorumki birden bir motor sesi duydum.
allahtan kafamı kaldırıp da sudan çıkmaya çalışmadım.
1-2 saniye sonra tekne tam üzerimden geçti.
sudan çıktım adamlara bağırdım çağırdım hiç oralı bile olmadılar.
kılı kılına kefeni komple yırtıyordum anlıyacağınız verilmiş sadakam varmış  sanş eseri kurtuldum.
ama o tekneye yapıcağımı biliyorum.
sordum soruşturdum bizim oralarda geceleri denizde bırakıyorlarmış o tekneyi.

diceksinizki adam nerden bilsin senin orda daldığını.
dalmadan evvel 50 sefer söyledim teknedekilere o civarda daldığımızı ve açıktan geçmeleri gerektiğini belirttim.
bunları kime şikayet ederim .
Bul
taner öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş seni bu tip olaylardan ölenlerin sayısı oldukça fazla adamın hatası kıyıya yakın geçmek ama sende bu tip magandaların varlıgını göze alarak mutlaka şamanrıralı dalmak zorundasın ben çok açıkta dalan adamlarla geçen hafta sonu kavga ettim 7 kişi gelmişler birinde bile şamandıra yok şamandırasız dalmayın göremiyoruz sizi dedim 1 tane şamandıra taktılar digerleri yine aynı şamandırasız aman dalma dikkat et bence onlara senin ceza vermen yakışık almaz önce bölge sahil güvenlik veya jandarmasına tekneyi bildir omadı polise bildir gerekeni onlar yapacaktır onları parçalasan seni alırlar teknelerine zarar versen olmaz olmamalı bu şekilde olmamalı gerekli mercilere bildir inan rahatlıyacaksın.
tekrar çok geçmiş olsun
Bul
hiç adamlarla muhatap olmayacaksın.tekneyi kolluk kuvvetlerine bildir.onlar gerekeni yapacaktır.
Bul
Taner geçmiş olsun Allah korumuş. Düşünmesi bile insanın içini ürpertiyor
Bul
abi büyük geçmiş olsun,ama senin de dikkatli olman lazım,sonucta can senin canın,tedbiri kendin al,başkasına bırakma
Bul
Taner'cim Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekden verilmiş sadakan varmış.
Fakat sen yine de sakin ol. Her bir olayın kanuni açıklaması vardır.
Bul
gecmıs olsun allah korumus.
Bul
Abi cok gecmis olsun .. ne kadar uyarsanda boleleri bulunacagi icin samandira kullanmakta fayda var
Bul
Geçmiş olsun...
Bul
taner arkadaşım geçmiş olsun....
yaz aylarında teknelerin kıyı yasağı var diye biliyorum,antalyada sahili komple ip ve şamandırı ile çeviriyorlar,allahın kulu tekne ile giremiyor oralara bende kendi işin kendin yapmaman taraftarıyım,başına iş alıp haklıyken haksız konuma düşme,gerken yerlere şikayette bulun bir kaza olmadan önlemini alsınlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hafta sonu karlı geçecek LeVrEkCi 12 3,624 03-01-2009, 13:19
Son Yorum: harslan1978
  Hafta sonu aman dikkat.... ! Salih Reis 18 2,899 15-02-2008, 16:59
Son Yorum: istavritci
  Hafta sonu fırtına H.A.R.U.N 13 2,276 09-11-2007, 19:02
Son Yorum: LeVrEkCi
  hafta sonu denize niyetlenenlerin dikkatine Ruhan Ozgen 8 1,882 18-10-2007, 21:00
Son Yorum: DeNiZKuRdU

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi