Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
giden balıklarım
Çok yazık olmuş abi. İnan çok üzüldüm. Hafta sonu tüpü paleti alıp geliyorum abi Smile
Bul
GURHAN yazdı:Çok yazık olmuş abi. İnan çok üzüldüm. Hafta sonu tüpü paleti alıp geliyorum abi Smile

Sen her ihtimale karşi balık krakerde götür.Bobo
Bul
gurhan sen gidersen kesin bu balıklar livarla bile yüzer kaçarlar Bobo
Bul
RaPaLaCı yazdı:
GURHAN yazdı:Çok yazık olmuş abi. İnan çok üzüldüm. Hafta sonu tüpü paleti alıp geliyorum abi Smile

Yok abi maksat balıklara ilk yardım AKUT hesabı.Bobo
Bul
     Haaaaa! Ben tüp deyince piknik tüp sandım.Turna tava hesabı.AptalkafamBoboBoboBobo
Bul
RaPaLaCı yazdı:

krakere başlamadan turnalar uçun şarkısı söylenebilirmi yada uyarlamalı
Bul
geçmiş olsun kamil bir dakı sefere iyice kontrol eder sıkı baglarsın rastgele
Bul
RaPaLaCı yazdı:     Haaaaa! Ben tüp deyince piknik tüp sandım.Turna tava hesabı.AptalkafamBoboBoboBobo

BoboBoboBobo Ben de diyorum İbrahim abiler gençliğinde piknik tüple dalıyorlardı BoboBoboBobo
Bul
abi gecmiş olsun.canını sıkma düşünsene en azından ileride torunlarına anlatacak ne güzel bir anın olmuş.
Bul
aynı yerde aynı haltı bende yedim kamil bey hiç üzülmeyin, acısı zamanla geçiyorSmile)
nasıl asartepeden büyük turna çıkmaya başladımı. sezon başında gitmiştim ama iki adet küçük geldi oda boy yasağının altındaydı bıraktım. bir gün buluşalımda hem tanışma hem muhabbet hemde av yapalım nasip olursa. hatta bizde ankara da bir organizasyon yapalım isterseniz. durun ben bir konu açayım
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi