Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozan ve harun (Av Organizasyonu Hk)
arkadaşlar gelmek isterdim işlerim çok sıkı sizlere şimdiden rastgele
Bul
keşke vaktimiz olsada bizde gelsek, birazdaha tecrübe kazanırız ustaların arasında
Bul
inşallah bi daha ki sefere sizleride aramızda görmek isteriz..saygılar..rastgele..
Bul
ozan tam mevki ver ben toptan halledeyim ne dersin bakarsin bende gelirim burda olursam kesin ugrarim
Bul
abi çok büyük ihtimalle kartal olur..orası geniş bir mera..kayalık birazda derin..av için uygun bir yer..şu an orası diyelim..balık mutlaka yapar..azda olsa..inşallah abi sende muhakkak gel..orayı bi çevirelim senle..saygılar abicim..rastgele..
Bul
ozano işi sana bıraktık o zamanama 2-3 gün önceden yazmaya başlayalım burada gelensayısı fazla olursa güzel olur bu hafta cuma cumartesi pazar hariç hergün bana uyar gerekli ayarlamaları yapalım ama arabayla gelenler olacagını düşünerek hareket edersek daha iyi olur araba av yeri mesafesi falan sen bi bak işte kafana göre bende bu cuma istoça bi gidebilirsem gidip kamış almayı düşünüyorum eskisini emekli edeyim artık.
Bul
Şu tarihi belirleyelim de biz de gelmeye çalışalım. Bana her gün uyar farketmez ama doktor da gelirse daha güzel olur.
Bul
Harun yazdı:inşallah gürhan burayada gelin yalova tayfasını topla

Gelmeyi istiyoruz da bizim Yalova tayfası hep mesaide. Bu adamlar balığa ne zaman çıkıyorlar anlamıyorum. Bobo
Bul
levrekci yazdı:ozano işi sana bıraktık o zamanama 2-3 gün önceden yazmaya başlayalım burada gelensayısı fazla olursa güzel olur bu hafta cuma cumartesi pazar hariç hergün bana uyar gerekli ayarlamaları yapalım ama arabayla gelenler olacagını düşünerek hareket edersek daha iyi olur araba av yeri mesafesi falan sen bi bak işte kafana göre bende bu cuma istoça bi gidebilirsem gidip kamış almayı düşünüyorum eskisini emekli edeyim artık.

tamam abi ben hallederim..sen merak etme..sen daha şu kamışı halledemedim mi yaw...ben sana ayalarım kamışı makinayı..eğer ogüne kadar almazsan..
Bul
GURHAN yazdı:Şu tarihi belirleyelim de biz de gelmeye çalışalım. Bana her gün uyar farketmez ama doktor da gelirse daha güzel olur.

sen doktoru kandırırsın gürhan..oda zaten gelmek istiyo bu tarafa..ben geldim o tarafa..şimdi sıra sizde..bekliyoruz bak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu organizasyonu :) ring 13 2,632 04-11-2012, 02:27
Son Yorum: ring
  istanbulda tekne organizasyonu için LeVrEkCi 14 3,918 16-05-2008, 15:57
Son Yorum: ALTAYLI
  harun abiye sevgilerle :) fish or die 12 2,831 05-01-2008, 19:14
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi