Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DUYURU !!!!
oktay çok geçmiş olsun açıkçası ilk arayıp söylediginde inanmadım beni kandırıyor dedim 2.3 .de bile yok dedim amacı başka dedim ama sonra baktım ses tonundan iş ciddi çok üzüldüm buraya erilen bunca kişinin emegi gitse çok daha üzülürdüm siteyi açmamak gibi bi lüxümüz yok bu kadar insana saygısızlık yapamayız .
herşeyin hayırlısı diyelim .
bu arada tüm arkadaşlara desteklerinden dolayı bednde teşekkür ederim .
gittikçe büyük bir aile oluyoruz onu anlıyorum böyle sorunlarda.
nice seneler birlikte üzülüp birlikte seviniriz güzel günler geçiririz inşallah .saygılar.
Bul
oktay kardeşim büyük geçmiş olsun. biz böylede mutluyuz.dostlar sağ olsun yeter.
Bul
oktay kardeşim canını hic sıkma hepsi gelip gecici şeyler herşey zamanla düzelir geçmiş olsun
Bul
oktay kardeş geşmiş olsun dün şok oldum ama bügün sevindim böyle bir dostluk hiç bir yerde yok bu yüzden EN BÜYÜK SİTE BİZİM SİTE BAŞKA BÜYÜK YOK
Bul
eşref abi güldürdün beni sen çok yaşa az kaldı geliyorum belki bu pazar çakarda taşların üstünde levrek bakabilirim gelirsem sana yazarım siteden EN BÜYÜK SİTE BİZİM SİTE Smilesen çok yaşa abi yaaa
Bul
Kendi çizğimizde bir paylaşım sitesiyiz latifeniz için teşekkür ederim fakat en büyük biziz diye bir iddiamız yok neticede....
Bul
Fisherman yazdı:Kendi çizğimizde bir paylaşım sitesiyiz latifeniz için teşekkür ederim fakat en büyük biziz diye bir iddiamız yok neticede....

Bizim için büyük sevgili Fisherman o yüzden burdayız. Lütfen site konusunda mütevazi olmayın.. Smile
Bul
GURHAN yazdı:
Fisherman yazdı:Kendi çizğimizde bir paylaşım sitesiyiz latifeniz için teşekkür ederim fakat en büyük biziz diye bir iddiamız yok neticede....

Bizim için büyük sevgili Fisherman o yüzden burdayız. Lütfen site konusunda mütevazi olmayın.. Smile

aynen katılıyorum bu konuda mütavazi olamam en güzeli en büyügü biziz dahada güzelleşiyoruz herşey çok daha güzel olacak.
Bul
    Sakin olun arkadaşlar.Mütevazi olmak iyidir,büyük patron haklı. Bende ne kadar büyük bir şairim ama gördüğünüz gibi mütevaziliği elden hiç bırakmıyorum...Bobo
Bul
gerçekten bu siteye alıştım beyler...her akşam eve geldiğimde buraya bakmadan rahat edemiyorum...sanki bende bir alışkanlık oldu...ben PC çok sevmem çünkü çocuklardan fırsat kalmıyor zaten ama her akşam sohpete alıştım...inşallah allah yokluğunu göstermez...herkezin emeğine sağlık..sevgi ve saygılar sunarım....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  duyuru....... LeVrEkCi 15 2,020 15-02-2012, 15:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Mail Adresleriniz **DUYURU** Lapsetur 0 984 01-12-2011, 21:28
Son Yorum: Lapsetur
  ******duyuru****** site yönetim 25 3,878 25-08-2011, 04:39
Son Yorum: orhanekmekci
  DUYURU (Imageshack Hakkında) Lapsetur 19 3,508 29-04-2011, 22:56
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  DUYURU * Giriş Sorunu Hakkında * Lapsetur 51 6,385 02-06-2010, 13:40