Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A4 Boyunda
Bereketli olsun arkadaşım..Alkis
Bul
yalnız balık cinsinde hataya düştük.ben yıllardır kefal diye bildiğim başka balık çıktı.Daha çok şey öğreneceğiz.Forum sağolsun.
Bul
evet serenay kışın sülük balıkdan geçim sağlıyor yazında balık sülüğü hallederek karnını doyuruyor bu hep böyle olmuştur.kış sonunda balıkların üzerinde sülük olması normal yani geçim dünyası işte naparsın.iyi av yapmışsınız rastgele haberim olsaydı bende gelirdim.hafta sonu yattım çünkü.
Bul
valla kamil abi seni arayacaktım ama gelir mi gelmez mi diye kaç defa düşündüm.zaten gitmeye son anda karar verdik .
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:evet serenay kışın sülük balıkdan geçim sağlıyor yazında balık sülüğü hallederek karnını doyuruyor bu hep böyle olmuştur.kış sonunda balıkların üzerinde sülük olması normal yani geçim dünyası işte naparsın.iyi av yapmışsınız rastgele haberim olsaydı bende gelirdim.hafta sonu yattım çünkü.

yat abi sen yat biz tutarız sen seyredersin ne yapacan balık tutupta haahahaha sabah sabah moralini bozayım biraz 71
Bul
LevRek_ci yazdı:
Kamil ILIPINAR yazdı:evet serenay kışın sülük balıkdan geçim sağlıyor yazında balık sülüğü hallederek karnını doyuruyor bu hep böyle olmuştur.kış sonunda balıkların üzerinde sülük olması normal yani geçim dünyası işte naparsın.iyi av yapmışsınız rastgele haberim olsaydı bende gelirdim.hafta sonu yattım çünkü.

yat abi sen yat biz tutarız sen seyredersin ne yapacan balık tutupta haahahaha sabah sabah moralini bozayım biraz 71

her şeyin bir zamanı ve sırası vardır.biraz daha sabret neler ekleyeceğim bu foruma o zamanda gül ama tatlı tatlı gül olurmu?
Bul
1,5 senedir bekliyorum abi 15 sene daha beklerim senin o yayınlardan görebilmek için hele senin elinden olursa 25 bile beklerim ömrüm olursa tabii .
amaaa sen bekle bak 1 aya kalmaz gönderecem kısmetse kuzu gibi levrekleri geçen sene mayısta yoktum sitede sezon sonu balıkları hatırlıyorsundur heralde az kaldı azzzz.
kamil abi sen kefal gönder ben razıyım Smile)))))(tatlı tatlı güldüm)
Bul
tebrikler güzel bir av olmuş...şansınız bol olsun...
Bul
Balıklar güzel. İyi av yapmışsın eline sağlık,bereketli olsun İlker. Paylaşım için teşekkürler.
Bul
levrek_ci,ye senin bir sezonda yakaladıkların benim bir tanesiyle bile boy ölçüşemez (görüntü olarak) gülmeye devam et sen biraz daha
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi