Anket hangisi ailece vakit gecirmekmiii balık tutmakmıııı
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ailece eglenmeyi tercih ederim
0%
0 0%
gider balıgımı tutar süper vakit geçiririm
0%
0 0%
Toplam: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklımı balıksızmı güzel olur
Harbiden kötüsün ya..... şık cevaplamak yok..herkese katılıyorum....2 şıkla sınırlandırılmış ve sıkıştırlmış vaziyet. ailemizden üstün ne varki
Bul
Balığı her zaman tutabiliyoruz.(mevsiminde tabii) ama ailelerinizi ihmal etmeyin.
onlarla beraber tüketemedikten sonra.balığı kimin için tutuyorsunuz ki...
Bul
hepiniz kaçamak dövüşüyorsunuz vurup kaçıyorsunuz baştan dedim iyi okuyun diye düşünün diye herkes gene yazıyorda yazıyor aile herşeyden önce gelir bunu kimse yanlış diyemez balıkçılıkla kıyas yapın demiyorum yawww
neyse siz anlamadınız onuuu Smile))))
KESİNLİKLE AİLEDEN ÜSTÜN BİŞEY YOK HAYATTA BUNU BÖYLE DÜŞÜNDÜGÜMÜ BENİ YAKINDAN TANIYANLAR İYİ BİLİR
Bul
valla ben anladığımı söyliyimmi. ağustos eylü ekim kasım bırak sen evi işe gitmiyoruz be. neden bahsediyorsun. gece sabaha kadar zargana topla sabah çapari lüfere bak. daha sonra uzun olta lüfer yap. daha sonra limana gel dinlen eve çık. tekrar akşam üstü olsun. limana gel. zarganaya çık. BEN BALIĞA GİDERİM KARDEŞİM GİDERİM. HEMDE BOYLE GİDERİM. AMA 9 AYDA EVDE OTURMASINIDA BILİRIM. şahsım adına herşey anlayışla başlar anlayışla biter işte bu yüzden sorunsuz hayat yaşamak istiyorsak önce anlayış olmalı hayatımızda ÇOK ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRR..... Allahtan Başka birşey istemem deniz ve balık konusunda ben ........ (sen bılırsın nasıl balık tuttuğumuzu) nasıl çalıştığımızı onun için BENCE NO PROBLEM YA SİZCE???????????????

Oylamayı yanlış yapmadım doğru seçeneği işaretledim. Çünkü zaman planlamasını yaparsanız sizde huzurlu olabilirsiniz sıkıntısız bır hayat ve bol balık tutabılırsınız herşey önce anlayıştan geçer
goruluse gore levrekci bey arada kalmis valla kolaylik versin cok kotu baliga gitmek isterken aile planlari ciksin
oylamanin sonucu yenge hanimlarin oklavanin buyuklugune bagli kafaya yimekte var ben yinede baligi tercih ederim de ne bileyim sor soru ya benikide adami dover valla 3 gun gittim balik turnuvasina neler cektim sanki benim icin sormussun soruyu ben oylamiyom arada kaldim
soyle olabilir herzaman baliga gidiyorsan aile planlari ciktimi ailece gidilir bence
cok nadir zamanlarda baliga gidipte,baliga gitme firsati buldugun zamanda aile planlari ciktimi ,baliga derim
bide evliligin cicim gunleriyse unut baligi zaten
Bul
İşe giderken nasıl ailen seninle gelmiyorsa balık tutarkende rahat bıraksınlar. Oda iş hemde önemli bir iş.
Veya bir hastanın ilacı olarakta görülebilir.
Ben balığa fazla kişiyle gitmeyi sevmem. En fazla 2 kişi yanıma alırım. Balık ciddi işSmile
Bul
Herşeye rağmen balıkkk.
Bul
ben balığa gideceğim dediysem ailem hasta olsa bile bana hissettirmezki kafam evde olmasın diye önce balık ailemin anlayışından dolayı yada baştan öyle başladığı için kim on günlüğüne balığa gidebiliyor tabiki bennnnnnnnnn anlayın artık he he ama şuda var aileme piknik dediysem önceden tabiki piknik o zaman
Bul
çatalca sen evlimisin ?merak ettimde
Bul
Aile her zaman herşeyden öncelikli olmalı.Çoğu zaman bizler gidip balık tutup eğlenirken onlar evde bizleri bekliyor.Arasırada eğlenmek onlarında hakkı.ÖNCE AİLE.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lütfen dikkat dünyanın en güzel ülkesi seçiliyor harslan1978 50 8,798 02-12-2007, 20:49
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi