27-01-2007, 23:31
2-3 gündür bilgisayarı açıp siteye giremiyorum çok şiddetli grip geçiriyorum sitenin haline bak kapatılma durumuna gelmiş çok üzüldüm ben bu siteyide ailem gibi görüp herkese öyle yaklaşıyordum ne olduda bu duruma gelindi yazık dostlarım niye böyle yapıyorsunuz dostça arkadaşça yaşamak paylaşmak varken bu olaylar niye burası balıkçılık sitesi buradaki paylaşımlarımız balıkçılık üzerine olması lazım başka konu isteyen o konunun içerdiği siteyede üye olabilir ben şahsen balıkçılık üzerine bu siteye yazıyorum avcılık üzerine başka siteye yazıyorum bence kış zamanı kimse balığa gidemiyor diye bu tarz gerilmeler oluşmakta balılçılık olsa bence olmaz bir birimize karşı her zaman saygı sevgi çerçevesinde yaklaşmalıyız ben bütün üyelerimizi çok seviyorum böyle bi site böyle bi dostluk kolay elde edilmez.
bi dost kazanmak seneler alır ama kaybetmek iki sözcüğe bakar.
lütfen kullandığımız sözcüklere dikkat edelim ben bu sitenin doğum gününü kutlarken 30.yılımız kutlu olsun demek istiyorum ALLAH izin verirse.
hepinizi seviyorum sevgiler saygılar.
bi dost kazanmak seneler alır ama kaybetmek iki sözcüğe bakar.
lütfen kullandığımız sözcüklere dikkat edelim ben bu sitenin doğum gününü kutlarken 30.yılımız kutlu olsun demek istiyorum ALLAH izin verirse.
hepinizi seviyorum sevgiler saygılar.