Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misina Ek Yapma
Eki bende savmem ama mecbur kaldığımız zamanlar oluyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Eki bende savmem ama mecbur kaldığımız zamanlar oluyor..
hangi balıkçı severki abim misinanın gücünü %50 azaltıyoHadiordanWink
Bul
balıkcı uğur yazdı:hangi balıkçı severki abim misinanın gücünü %50 azaltıyoHadiordanWink

Uğur öylede bazen mecburen yapmak zorunda kalıyoruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
balıkcı uğur yazdı:hangi balıkçı severki abim misinanın gücünü %50 azaltıyoHadiordanWink

uğur bu düğüm yapttığın yerden kopmaz çok sağlam bir düğüm denemesini yap ben kamış ve kasnakta kullandığım için takılma yaşamadım mecbur kaldığımız zaman kullanıyoruz.Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Uğur öylede bazen mecburen yapmak zorunda kalıyoruz..
evet abim bende saten kullanmayın demedim yav ama misinanın performansını düşürüyo dedim sadece bu düğüm dedeğil her düğümWinkSiyirdimSiyirdimBobo
Bul
bucalıfikret yazdı:uğur bu düğüm yapttığın yerden kopmaz çok sağlam bir düğüm denemesini yap ben kamış ve kasnakta kullandığım için takılma yaşamadım mecbur kaldığımız zaman kullanıyoruz.Alkis
bencede mejbur kadığımızda ama genelde ben kamışta kullanmam uzağa atma durumlarında düşüm misinanın gitmesini engelliyo gendelde kasnaklı el oltalrındaWink
Bul
misina da düğüm olmaması en güzeli fakat bazı durumlarda bende düğüm atıyorum (bizim buradaki balıkçı kaptanlardan öğrendim) başka yerden kopabiliyor ama düğüm yerinden asla kopmuyor. denemesi bedava isterseniz video çekip gönderebilirim.düğümü yapıcam bir yere bağlayıp kopuncaya kadar asılacağım nereden kopacak bakarız.SeerfSiyirdim
Bul
Ek yapma zorunluluğumuz olduğunda atılması gereken en iyi düğümdür. Teşekkürler
Bul
zorunlu kalınca tabi ki ek olacak öğrenmekte yarar var bilgi için teşekkürler
Bul
emeğine sağlık..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  jigging patlamayan fluoro carbon misina düğümü. ozoca51 22 13,993 09-06-2014, 17:50
Son Yorum: bulentozbahadir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi