Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaz'ın incileri...
YaKaMoZ yazdı:Sevgili CAHİT abicim yine her zamanki gibi ne zaman senin raporlarını okusam çok memnun kalıyorum yine son derece güzel anlatım ve fotolar çok teşekkürler abicim ellerine saglık...AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum sevgili Murat.Sağ ol.Kalamarı dediğin gibi yaptım.Muhteşem oldu.AlkisSeerf
Bul
tahsinmersin yazdı:Cahit abi seni gecenin yarısındada olsa deniz ANA nın kucağında görmek çok güzel.
biliyorum ki senin deniz anan gene sana ayırdıklarını verecek ve bunları bizimle paylaşıcaksın.
eline emeklerine sağlık,sağlıcakla kal.Gulumse

Deniz anamla aram çok iyi sevgili Tahsin.Çünkü ben onu seviyorum ve ona ihanet etmiyorum.Oda lezzetini esirgemiyor benden.Anlayacağın iyi anlaşıyoruz.Şikayeti çok.Burada o şikayetlerini defalarca yazmama rağmen insanlar bunları hiç mi hiç anlamayıp,vurdum duymaz olabiliyor.Ne diyeyim.Sadece yazık diyorum.

Benimle paylaştığın için teşekkürler ediyorum.
Bul
Salih Reis yazdı:Maşallah diyelim de nazarlar senden uzak olsun değerli büyüğüm.Affet

Daha niceleri rastgele, canı gönülden tebrik ederim. Alkis Alkis

Allah hepimizi nazarlardan saklasın.Sanada rast gelsin.Şansın her zaman bol ve herşey gönlünce olsun.
Bul
waspix yazdı:Cahit bey, raporunuzu zevkle, biraz da huzunle okudum. Deniz ile ve denizden olan ile boyle gonulden bir baglanti kurmak insallah gelecek kusaklara da aktarabilecegimiz bir ozellik olarak kalir da ne Bogaz ne de baliklari tukentim kulturunun sadece tuketilmesi gereken unsurlari haline gelmez.

Ben henuz Istanbul'a gecemedim. Temmuz ayi basinda insallah. Benim de spin takimim var, ve yillar icerisinde topladigim sert sahteler (Rapala). Acaba bu sahteleri avin oldugu yerlere atabilmek ve bunu yaparken de spin avciligin dogasini kaybetmemek adina nasil bir duzenek (rig) kullaniyorsunuz? Agirlik kullaniyor musunuz mesela (galiba sart) ve agirligi nasil bagliyorsunuz takima?

Insallah boyle avlariniz bol olur. Paylasiminiz icin cok tesekkurler.

Sorunuzun cevabı oldukça uzun bir anlatım gerektiriyor.Size daha önce yazmış olduğum "KIYIDAN AT-ÇEK YÖNTEMİ İLE BALIK AVI" adlı raporumu okumanızı tavsiye ediyorum.O raporumda bu konuları detaylı bir şekilde anlattım.Size yardımcı olacaktır.Konuyla ilgili sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kalın ve kendinize iyi bakın..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz'ın kralları Cahit Acun 9 1,644 16-10-2013, 15:11
Son Yorum: Cahit Acun
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,813 03-09-2013, 08:41
  Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği Cahit Acun 32 5,861 10-05-2011, 09:02

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi