Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Bulucu montajı
LeVrEkCi yazdı:yok be yaw SiyirdimHappy

Yok Yok ben anladım Murki bir şey ima etti SiyirdimSeerf
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Yok Yok ben anladım Murki bir şey ima etti SiyirdimSeerf
Tabi sığmazsın canım.Snifsinfsen alıştın otobüs gibi koca tekneye, o sana bisiklet gibi gelir.Pleased
Bul
murki yazdı:Tabi sığmazsın canım.Snifsinfsen alıştın otobüs gibi koca tekneye, o sana bisiklet gibi gelir.Pleased

Bak adaş gördün mü ben dedim bir şey ima etti diye.

Valla aslında martta nisanda gelseniz balığı tutsak denizin ortasında yesek içsek. Ne güzel olur be...
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
selam arkadaslar..araniza yeni katildim...ben isvicrede yasiyorum ama yazlari didimê geliyorum ...bu sene yeni bir ahsap tabanli 3.30 marinport sisme bot aldim..bir de 6hp yamata 4 zamanli bir Motor aldim..insallah 2 hafta icinde didimde botumu denize indirmeyi planliyorum.birde avrupadan lowrance elite 5x chirp marka bir balik bulucu getircem..ama bu balik bulucuyu sisme botuma nasil baglicam ..neler gerekiyor ic bir bilgim yok...yardimci olursaniz cok sevinirim...simdiden cok tesekkürler
Bul
vedat aramıza hoşgeldin,balık bulucunun gözünü botun arka aynasına suda kalacak şekilde vidalayacaksın kablosunuda ekrana bağlayacaksın o kadar.
Bul
bu konunun başında resimli anlatım var.
Bul
Ahşap teknelerde, ayna mesafesi...Teknenin başından olmak üzere tekne boyundan 2 metre geri bölümüne monte edilir.( Tekne 6 metre ise; ayna 4 metre mesafede olmalıdır.)
Amac aynanın omurgadan ve baş taraftan gelen köpüğün önlenmesidir...Köpük olmadı mı ayna suyu çok daha net gösterir.
Eğer Zodyak tipi sandalınız var ise ideali aynanın tam teknenin ortasına monte edilmesidir.Eğer böyle bir olasılık yok ise...Ayna Levrekçinin de ifade ettiği gibi...Teknenizin kıç tarafındaki ayna dediğimiz ahşap üzerine iyice monte edilmesidir.Ve minimum teknenin en alt kısmından 30 santimetre deniz içerisinde olmalıdır. iyi bir görüntü elde edebilmeniz için rolantiye yakın bir hızla devam etmelisiniz..Rast gelsin....
Not: Botunuzu kızağa almak istediğinizde aynanızı söküp alınız ki kırılmasın...
İstanbul - 0RH pozitif -1949
Balıkçı Reisi: Nuri Deniz (Kimya ve İşletme müh.)
[SIGPIC]http://www.amatorbalikci.net/images/avatars/genel/1bateau9zz.gif [/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik bulucu almaya giderken... gokhan07 9 2,405 16-01-2014, 17:01
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi